Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПЕРША СЕСІЯ ДЕПУТАТІВ ХРЕСТІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ НОВОГО СКЛИКАННЯ

Дата: 12.11.2020 14:54
Кількість переглядів: 1175

   11 листопада 2020 року відбулася перша установча сесія Хрестівської сільської ради нового скликання. На заході був присутній голова Чаплинської РДА Володимир Галицький. Сесію відкрила голова Хрестівської сільської територіальної виборчої комісії Туранова С.М., яка оголосила офіційні результати виборів Хрестівського сільського голови та депутатів Хрестівської сільської ради. Голова територіальної виборчої комісії  зачитала рішення комісії про обрання сільським головою Хільченко С. В., та депутатів в кожному з 22 одномандатних виборчих округів та вручила мандати. Новообраний голова і депутати прийняли присягу та вступили в свої повноваження.

   У порядку денному сесії були розглянуті питання щодо обрання секретаря виконавчого комітету Хрестівської сільської ради, старост сіл, створення лічильної комісії,  постійних комісій та виконавчого комітету.

   Секретарем виконавчого комітету Хрестівської сільської ради було обрано Заріцьку А.В. Рішенням сесії було утворено постійні комісії Хрестівської сільської ради, затвердили їх склад та обрали голів постійних комісій, а також було затверджено склад виконавчого комітету.

   Після опрацювання частини питань голова сільської ради Хільченко С.В. запропонував зробити перерву в роботі сесії. Про дату продовження пленарного засідання буде оголошено додатково.

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень