Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОНЛАЙН СЕРВІСИ ПОДАТКОВОЇ - БЕЗКОШТОВНО, ЦІЛОДОБОВО, ШВИДКО

Дата: 19.10.2020 11:00
Кількість переглядів: 444

  

 

  Кількість сервісів, запроваджених для платників податків, зростає відповідно до потреб бізнесу. Сьогодні найпопулярнішим в ДПС є Електронний кабінет платника.

   Саме тому в Чаплинській ДПІ, в рамках проведення інформаційно - просвітницької акції «Звітуй дистанційно - дій професійно!», протягом жовтня - листопада будуть проводитися індивідуальні тренінги з платниками податків Чаплинського району.

    Уже сьогодні під час проведення таких навчальних зустрічей з новоутвореними та діючими суб’єктами господарювання фахівці Чаплинської ДПІ допомагають заповнити заяву для отримання електронного цифрового ключа, надіслати звітність в електронному вигляді, сплатити податки за допомогою Електронного кабінету платника.

    Також спеціалісти Чаплинської ДПІ роз’яснюють платникам податків, що в режимі реального часу можна сформувати та надіслати до органів ДПС запити на отримання інформації або відомості про суми доходів і утриманих податків, стан поданої звітності, стан розрахунків із бюджетом.

  «Багато корисної інформації для платників податків і в загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі (http://zir.tax.gov.ua/). Це - сервіс, у якому в форматі питань – відповідей представлена офіційна позиція ДПС України з податкового та митного законодавства. З усіма електронними сервісами, розміщеними на офіційному веб-порталі ДПС, можна ознайомитися за посиланням - https://tax.gov.ua», – деталізувала начальниця Чаплинської ДПІ ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Оксана Добрянська.

                                                                       Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень