Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕНО КОНКУРСНИЙ ВІДБІР ШКОЛЯРІВ ЗА ПРОГРАМОЮ "КОЛЕДЖІ ОБ'ЄДНАНОГО СВІТУ"

Дата: 19.10.2020 16:49
Кількість переглядів: 614

Фото без опису

Міністерство освіти і науки України інформує, що 17 вересня 2020 року стартував конкурсний відбір школярів за програмою «Коледжі Об’єднаного Світу» (UWC Україна) на 2021-2023 роки.

«Коледжі Об’єднаного Світу» (UWC Україна) - це глобальний освітній рух, до якого входять 18 шкіл у Сполучених Штатах Америки, Канаді, Коста Риці, Великій Британії, Німеччині, Норвегії, Італії, Боснії і Герцеговині, Нідерландах, Вірменії, Танзанії, Королівстві Есватіні (Свазіленді), Індії, Таїланді, Сінгапурі, Гонконзі, Китаї та Японії.

Навчання відбувається англійською мовою за програмою Міжнародного Бакалаврату (International Baccalaureat): учні обирають 6 предметів, по одному з таких освітніх галузей: рідна мова і література (можливі дистанційні класи української мови або вивчення англійської на рівні носіїв мови), іноземна мова, суспільні науки, природничі науки, математика та мистецтво.

Національний комітет UWC в Україні сприяє участі школярів у програмі «Коледжі Об’єднаного Світу» та пропонує як повні, так і часткові стипендії, які можуть покрити до 100% витрат на навчання та проживання протягом двох років в одній зі шкіл UWC.

До участі у програмі запрошують громадян України у 10-11 класі закладів загальної середньої освіти або на першому-другому курсі закладів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти (у віці 16-17 років станом на 1 вересня 2021 року).

Для участі у відборі потрібно до 23 жовтня 2020 року заповнити аплікаційну форму та додати два рекомендаційних листи за посиланням: https://apply.uwc.org/prog/ukraine/.

Детальна інформація про програму, критерії та процес відбору учасників розміщено на сайті організації «Коледжі Об’єднаного Світу» (UWC Україна) https://www.ukraine.uwc.org. Додаткову консультацію також можна отримати за електронною поштою: admissions@ua.uwc.org.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень