Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

14 ЖОВТНЯ ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ, ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА ТА ПОКРОВА ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ

Дата: 14.10.2020 08:01
Кількість переглядів: 2184

Привітання голови районної державної адміністрації Наталії Солтановської з  Днем захисника України та Днем Українського козацтва   

14 жовтня українці святкують одразу три свята – День захисника України, День українського козацтва та Свято Покрови Божої Матері. Примітно, що свято Покрови Пресвятої Богородиці має й іншу назву – Козацька Покрова, що свідчить про шанобливе ставлення українських вояків до релігійних дат. Це день відваги, сміливості і честі. Ми пам’ятаємо нашу історію, ми вдячні за наше сьогодення та віримо в те, що наше завтра буде світлим та мирним. Ці свята уособлюють в собі мужність й самовідданість, лицарство і благородство, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України.

    З нагоди свята вітаємо воїнів-захисників, які народились на українській землі й вірою та правдою, душею і тілом стали на захист рідної України. Глибоку шану і вдячність висловлюємо родинам мужніх лицарів. Бажаємо міцного здоров’я, щастя, радості, добра та наснаги на успішні починання на користь України. Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці.

З повагою виконавчий комітет Хрестівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень