Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОНЛАЙН-ПЛАТФОРМА З ЦИФРОВОЇ ГРАМОТНОСТІ "ДІЯ. ЦИФРОВА ОСВІТА"

Дата: 29.09.2020 15:41
Кількість переглядів: 700

Фото без опису

З метою підвищення рівня цифрової грамотності громадян Міністерство цифрової трансформації запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності  «Дія. Цифрова освіта». На оналйн-платформі кожен громадянин може безкоштовно опанувати цифрові навички за новим сучасним форматом – освітні серіали. Наразі на платформі доступні нові онлайн-курси:

- Зірки е-демократії ( https://osvita.diia.gov.ua/courses/e-democracy). Освітній серіал розповідає про інструменти електронної демократії: електронні петиції, громадський бюджет, е-консультації, запит на отримання публічної інформації та інші.

- Кандидат( https://osvita.diia.gov.ua/courses/candidate). Цей серіал для всіх хто розмірковує, чи балотуватися на місцевих виборах. Ви почуєте про всі основні етапи, які доведеться пройти кандидату вже найближчими місяцями.

- Публічні консультації онлайн (https://osvita.diia.gov.ua/courses/e-consultations). Цей серіал для всіх, хто хоче організувати та брати участь у публічних консультаціях.

- Відкриті дані для державних службовців (https://osvita.diia.gov.ua/courses/open-data ). Під час курсу ви дізнаєтесь, як грамотно працювати і управляти даними в державному секторі.

- Виборець (https://osvita.diia.gov.ua/courses/voter ). Що таке відкриті виборчі списки, навіщо бюлетеню контрольний талон чи можна проголосувати достроково – на ці та інші питання відповість серіал.

- Доступ до публічної інформації (https://osvita.diia.gov.ua/courses/access-to-public-information ).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень