Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УВАГА! ПРОВЕДЕННЯ КАМПАНІЇ З ПЕРОРАЛЬНОЇ ІМУНІЗАЦІЇ ДИКИХ М'ЯСОЇДНИХ ТВАРИН

Дата: 10.09.2020 09:53
Кількість переглядів: 560

Фото без опису

Чаплинське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області інформує, що відповідно до виконання Плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних і паразитарних хвороб тварин в Херсонській області на 2020 рік у ІІІ декаді вересня місяця поточного року планується проведення кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин на території Чаплинського  та Каланчацького районів  шляхом розповсюдження принад з вакциною авіатранспорту.

Розкидання брикетів-приманок з активною вакциною всередині буде здійснюватися повітряним методом за допомогою літаків АН 2. Такий спосіб вакцинації безпечний і для людини і для навколишнього середовища.

Вакцина буде розкидана над територією, де проживають дикі тварини, лише над лісосмугами і полями. Проте, вони можуть потрапити у населений пункт, наприклад  через сильний вітер.

Приманка безпечна для людей і тварин; має вигляд невеликих брикетів розміром із сірникову коробку із запахом м’ясокісткового борошна. Усередині - желеподібна капсула з вакциною проти сказу.

     Прохання до жителів Хрестівської громади: при виявленні приманок - не брати їх руками і не переносити з місць розкладання.

     Шановні батьки! Особливе прохання застерегти дітей, щоб, при знайдені приманок з вакциною, не  гралися нею, а тим більше не розламували її.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень