Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСУ

Дата: 17.09.2020 16:47
Кількість переглядів: 724

             Відповідно до ст. 21 Закону України «Про культуру», наказу Міністерства культури України «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад художнього та артистичного персоналу закладів культури» від 06.09.2013 року № 851, Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури» від 28.01.2016 № 955-VIII, п. 20 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» відділ освіти, культури, молоді і спорту Хрестівської сільської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Новонаталівського сільського будинку культури Хрестівської сільської ради, що знаходиться за адресою: вулиця Миру, 83 с.Новонаталівка, Чаплинський район, Херсонська  область.

               Строк подання документів для участі в конкурсному відборі: упродовж 30 днів з дня опублікування оголошення. Прийом документів здійснюється до 16 жовтня 2020 року. Конкурс відбудеться 19 жовтня 2020 року в приміщенні Хрестівської сільської ради.

Кваліфікаційні вимоги до претендента:

Повна або базова вища освіта відповідного напрямку підготовки за освітньо-кваліфікаційним рівнем (бакалавр або спеціаліст, магістр), володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Основні завдання та обов’язки. 

Директор будинку культури повинен здійснювати загальне керівництво адміністративно-господарською діяльністю закладу культури, розробляти і контролювати виконання основних напрямків культурно-освітньої та дозвіллєвої діяльності серед населення, організовувати та проводити культурно-масові заходи, вести облікову документацію, розробляти планову документацію.

             Претенденти, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії заяву про участь в конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

До заяви додаються такі документи:

–автобіографія;
–2 фото;
–копії документів про освіту;
–копії документів, що посвідчують особу та ідентифікаційного коду;
–витяг з трудової книжки;
–мотиваційний лист у довільній формі.

              Претенденти на участь в конкурсі мають право подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, почесного звання, характеристики, рекомендації, публікації, інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні три роки, репертуар, відомості про державні нагороди, лауреатство у конкурсах, фестивалях, рецензії, відгуки, фотографії сцен з вистав і концертів).

Особа, яка подала документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Документи подаються до відділу освіти, культури, молоді і спорту Хрестівської сільської ради  (головному спеціалісту відділу освіти, культури, молоді і спорту Приступі О.П.)    за       адресою:   вул. Центральна, буд. 34,   с. Хрестівка, Херсонська область, 75225.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень