Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВИРІШУЄМО, НЕВИРІШЕНІ ПРОБЛЕМИ

Дата: 08.09.2020 16:43
Кількість переглядів: 532

Фото без опису

     Дороги артерії країни, наші вулиці її капіляри! Перефразувавши вже відому фразу, розповім про проблему найбільш актуальну для сіл Хрестівка та Надеждівка. Вантажний транспорт котрий як мурахи в період жнив заповнюють наші дороги лише для сільгоспвиробників приносять довгоочікуваний прибуток, для громади це збиток у вигляді нових вибоїн на асфальті.

   Свого піку проблема «великовагового транспорту» набула у 2020 році. Частина Надеждівських земель була передана в оренду не місцевим мешканцям під вирощування кавунів та овочів, які в період збору врожаю ніяк не думали за збереження наших доріг, а більше про власне збагачення. Тому на зборах з громадськими активістами та депутатами села було вирішено встановити обмежувальні арки, що працівниками КП «Надія» с.Надеждівка та працівниками Хрестівської сільської ради було зроблено. Їх розташовано так аби швидка допомога та пожежна техніка могла вільно заїджати до населеного пункту.

   Хрестівці аркове обмеження проїзду через велику кількість вїздів та виїздів зі сторони дороги Чаплинка - Асканія нова та обмеження проїзду для транспорту швидкої чи пожежної не підходило взагалі.

  Заручившись підтримкою ГО «Жителів села Хрестівка» та домовившись з директором ТОВ «ПівнічТрансБуд» було визначено вартість робіт 450 тис. грн., вартістю 60 грн за квадратний метр.

 На сьогоднішній день об’їзна дорога на 90% відновлена, і важковози переорієнтували свої маршрути на «об’їзду». Але моя робота ще не завершена і завдяки небайдужим підприємцям вже вдалося зібрати близько 250 тис.грн для оплати виконаних робіт та для завершення реалізації даного об’єкту потрібно, ще 200 тис.грн.

   Сподіваємось на небайдужість наших підприємців, і на повну реалізацію проекту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень