Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗАПРОШУЄМО АГРАРІЇВ ХРЕСТІВСЬКОЇ ГРОМАДИ НА КОНСУЛЬТАЦІЇ З ПРИВОДУ РЕЄСТРАЦІЇ В ДЕРЖАВНОМУ АГРАРНОМУ РЕЄСТРІ

Дата: 03.09.2020 14:53
Кількість переглядів: 663

2 вересня 2020  року розпочалася ІІ фаза впровадження пілотного проекту Державний аграрний реєстр. Разом з іншими 16 громадами (першої черги) України роботу в проекті розпочали і спеціалісти Хрестівської громади. Як завжди початок проекту це навчання: ознайомлення з роботою реєстру, оволодіння інструментарієм, напрацювання практичних навиків. На період пілоту представники громади стануть операторами ДАР і консультуватимуть аграріїв з питань роботи реєстру, допомагатимуть реєструватися тим аграріям, які не мають комп’ютера або доступу до мережі Інтернет.

Державний аграрний реєстр – це новий безкоштовний онлайн-сервіс для аграріїв. Є однією із складових великої системи заходів, спрямованих на впорядкування та раціоналізацію земельних відносин. Цей сервіс покликаний зробити взаємодію між державою та сільськогосподарським виробником простою, доступною та простежуваною. Через особистий кабінет агровиробник зможе ефективно та швидко комунікувати з органами державної влади, слідкувати за новинами, державною підтримкою, ділитися інформацією

Запрошуємо всіх  аграріїв (ТОВ, ПП, ФГ), які ведуть свою діяльність на території Хрестівської сільської ради на консультацію щодо реєстрації в Державному Аграрному Реєстрі.

Зареєстровані агровиробники зможуть подавати заявки на виправлення помилок в кадастрі, подавати документи на отримання держпідтримки та перевіряти інформацію про себе у чотирьох реєстрах. На етапі пілотування Реєстр об’єднує інформацію з 4-х реєстрів: Державний земельний кадастр, Реєстр юридичних та фізичних осіб, Реєстр речових прав і Реєстр тварин.

Для отримання консультації звертайтеся за адресою: вул. Центральна, 34, с. Хрестівка, Наумова Ірина Володимирівна, Найдьонова Валентина Анатоліївна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень