Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ 2020

Дата: 19.08.2020 15:42
Кількість переглядів: 682

Фото без опису

Питання організації відпочинку та оздоровлення дітей є невід’ємною складовою державної політики України.

Оздоровлення − комплекс спеціальних заходів соціального, виховного, медичного, гігієнічного, спортивного характеру, спрямованих на поліпшення та зміцнення фізичного і психологічного стану здоров`я дітей, що здійснюється в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку протягом оздоровчої зміни.

У межах реалізації обласної програми оздоровлення та відпочинку дітей на період 2016-2020 роки оздоровлення дітей пільгових категорій закладів загальної середньої освіти Хрестівської сільської ради, а саме  дітей, учасників АТО/ООС, здійснюється на базі ПЗОтВ «Крилатий», який розташований у  с. Красне Скадовського району. Цього року п’ятеро дітей з числа пільговиків поїхали на оздоровлення до табору. (Батьки інших дітей даної категорії відмовилися від відпочинку). На них чекає 21 день відпочинку на березі Чорного моря в закладі оздоровлення та відпочинку. 

Керівництво Хрестівської сільської ради планує і в майбутньому, щороку докладати зусиль для  ще більшого  охоплення дітей оздоровленням та відпочинком.              


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень