Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРО ПОДАТКОВІ НАДХОДЖЕННЯ ДО БЮДЖЕТУ ХРЕСТІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ЗА І ПІВРІЧЧЯ 2020 РОКУ

Дата: 30.07.2020 16:34
Кількість переглядів: 532

Реформа децентралізації дозволила суттєво наростити дохідну частину місцевих бюджетів. Однак, одночасно фінансування більшої частини видатків, пов’язаних з життям територіальних громад, тепер здійснюється за рахунок їхніх бюджетів. То ж, як функціонує місцевий бюджет?

Умовно надходження до місцевого бюджету можна поділити на власні надходження та кошти, які надходять з державного бюджету. Власні надходження це кошти отримані за сплату податків, плати за користування надрами,  адміністративних штрафів та санкцій, орендної плати, державного мита, але найбільш питому вагу в загальній сумі надходжень займає податок на доходи фізичних осіб. Протягом І півріччя 2020 року розмір власних надходжень до бюджету Хрестівської сільської ради склав  7 994 871 грн.

Фото без опису

  Ознайомитися з розміром податкових надходжень в розрізі кожного населеного пункту і платників можна за посиланням:

https://drive.google.com/file/d/1lRkKjvHMKevNjxw4oo0uSmBcHNoDT_Ya/view?usp=sharing

   Незалежно від розміру податкових находжень за І півріччя 2020 року з місцевого бюджету Хрестівської сільської ради було здійснено видатки на освітлення і благоустрій населених пунктів, на виплату заробітної плати працівникам бюджетної сфери, на утримання закладів охорони здоров’я, освіти, культури, на фінансування заходів у сфері соціального захисту: забезпечення пільговими медикаментами населення, надання матеріальної допомоги хворим, забезпечення соціальними послугами громадян, які не здатні до самообслуговування, здійснення компенсаційних виплат на пільговий проїзд автомобільним транспортом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень