Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ МОЛОДІ В УКРАЇНІ

Дата: 25.06.2020 11:12
Кількість переглядів: 484

Фото без опису

Міністерство молоді та спорту України спільно з державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» ініціюють створення національного молодіжного онлайн-порталу muv.in.ua.

Зазначений вебресурс зокрема міститиме доступ до онлайн-інтегратора «Можливості для молоді в Україні», що передбачає накопичення та відтворення актуальної інформації по регіонам за п’ятьма напрямами:

Молодіжна інфраструктура: міститиме інформацію про молодіжні центри, простори, коворкінги і т.п., що діють на некомерційних засадах.

Молодіжна участь: міститиме інформацію про молодіжні консультативно-дорадчі органи, громадські ради, органи учнівського та студентського самоврядування, позначки на карті України, щодо цього типу можливостей, будуть прив’язані до фактичної адреси організації, при якій діє відповідне молодіжне утворення.

Програми та проєкти для молоді: міститиме інформацію від організацій, що реалізують програми, проєкти та ініціативи для молоді в Україні, позначки на карті України щодо цього типу можливостей, будуть прив’язані до місця фактичної реалізації або адреси відповідальної організації.

Активне дозвілля: міститиме інформацію про вуличні культури, скейтпарки, місця активного відпочинку, безкоштовні секції, гуртки і т.п.

Послуги для молоді: міститиме інформацію про юридичні, психологічні, кар’єрні та інші послуги, що надаються на безоплатній основі, позначки на карті України, щодо цього типу можливостей, будуть прив’язані до фактичної адреси відповідальної організації.

Заповнивши форму за посиланням Google Forms: https://cutt.ly/GueMRvt, Ви надсилаєте Всеукраїнському молодіжному центру (https://www.facebook.com/allukryouthcenter/) та Міністерству молоді та спорту України (https://www.facebook.com/minmolodsport/) інформацію, що буде розглянута для публікації на онлайн-порталі muv.in.ua

Якщо Ваша організація надає різні типи можливостей для молоді, просимо Вас заповнити цю форму окремо для кожної програми, проєкту, ініціативи, послуги чи іншої можливості.

Усі питання щодо заповнення цієї форми, просимо адресувати до заступника директора ДУ “Всеукраїнський молодіжний центр” Андрія Атрощенка на електронну адресу: andrii.atroshchenko@gmail.com та з нагальних питань за телефоном: 0936353234.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень