Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІТАННЯ З ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА

Дата: 21.06.2020 07:46
Кількість переглядів: 460

 Фото без опису

 Шановні медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свяда – Дня медичного працівника, яке ми відзначаємо третьої неділі червня.

    Професія медика – це цілодобова невтомна праця: у будь-який час дня і ночі, у вихідні, у свята і будні медичні працівники самовіддано несуть свою службу, приходять на допомогу хворим, демонструючи чуйність, терпіння та витримку, і всупереч усім труднощам нашого часу продовжують виконувати свій професійний обов’язок.

    Переживаючи період пандемії, Україна, як і увесь світ, зрозуміла неоціненну роль медицини та медперсоналу у житті людства. Сьогодні наші медики на передовій протидіють поширенню коронавірусної хвороби, борються за життя кожного хворого, ризикуючи власним.

    Низький уклін  та особлива подяка за Вашу самовіддану та жертовну працю.

 В день Вашого професійного свята бажаємо, щоб те милосердя, любов і піклування, які Ви даруєте пацієнтам, верталися до Вас сторицею. Міцного здоров’я, сімейного благополуччя, сил і терпіння. Нехай Ваша праця збагачується новим досвідом та добрими справами, а кожен прожитий день сповнюється гордістю за обрану професію, шаною і повагою людей. 

З повагою виконавчий комітет Хрестівської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень