Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕНО ВІДБІР У ШКОЛУ ОРГАНІЗАЦІЙ З РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА

Дата: 23.04.2020 14:38
Кількість переглядів: 609

Фото без опису

18 березня 2020 року Фонд Східна Європа розпочав реалізацію нової програми «Школа організацій з розвитку підприємництва: 2 компонент «На варті інтересів бізнесу» (далі – Програма).

Ініціатива виконується за підтримки програми USAID «Конкурентноспроможна економіка України» (USAID KEY) та триватиме два роки. Вона спрямована на посилення ролі та спроможності організацій розвитку сприятливого бізнес-середовища. Сфери, які будуть охоплені  навчанням: адміністративні послуги та цифровізація послуг для бізнесу; відкриті дані; моніторинг ефективності роботи органів влади для потреб формування місцевої регуляторної та економічної політики; публічно-приватний діалог та організація ефективних інформаційних і адвокаційних кампаній.

Під час другого програмного року ОРП зможуть реалізовувати власні проекти, що будуть профінансовані за конкурсом грантів від Програми USAID KEY, а менторську підтримку надаватиме Фонд Східна Європа.

До участі у Програмі запрошуються агентства місцевого розвитку,центри розвитку бізнесу/підтримки бізнесу, а також – ініціативні групи, які мають на меті підтримку/розвиток підприємництва зі всієї України. Важливо, щоб такі організації та ініціативні групи:

- були зареєстровані та/або здійснювали свою діяльність у містах ОТГ з населенням до 100 000 осіб;

- однією з основних цілей  своєї діяльності мали підтримку і захист прав та інтересів малих і середніх підприємств.

Організації підтримки підприємництва та ініціативні групи, що бажають долучитися до Програми, будуть обрані на умовах всеукраїнського конкурсу. Наразі оголошений конкурсний відбір. Умови його проведення можна знайти за посиланням: https://bit.ly/2RxPaTw

Заповнити анкету-заявку для участі можна за посиланням: https://bit.ly/BSO_Program_Aplication

Кінцевий термін для подачі анкети на участь у конкурсі – 27 квітня 2020р.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень