Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МОЖЛИВІ ШЛЯХИ ПОДАЧІ ДОКУМЕНТІВ ДО УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ САПЛИНСЬКОЇ РДА

Дата: 20.03.2020 08:13
Кількість переглядів: 417

Із метою організації недопущення поширення коронавірусу 2019-nCOV та проведенням попереджувальних заходів щодо захисту населення району від можливого інфікування повідомляємо про наступні заходи щодо обмеження особистого звернення громадян до управління соціального захисту населення районної державної адміністрації:

- можливість подачі документів для оформлення всіх видів державних допомог, пільг та субсидій шляхом відправлення їх засобами поштового зв’язку на адресу: Чаплинське управління соціального захисту населення РДА, вул. Грушевського, 44,             смт Чаплинка, поштовий індекс 75201;

- можливість подачі заяв на виплату допомоги при народженні дитини мережею Інтернет через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики за наступним посиланням: https://e-services.msp.gov.ua/.

- можливість подачі заяв на призначення субсидій мережею Інтернет через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики за наступним посиланням: https://subsidii.mlsp.gov.ua/.

- можливість отримання консультацій з приводу оформлення, призначення та  нарахування пільг на житлово-комунальні послуги за номером мобільного телефону: 0994436798.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень