Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДОРОГИ! АРТЕРІЇ КРАЇН! КАПІЛЯРИ МІСТ І СІЛ! (Частина 2. Дороги між населеними пунктами)

Дата: 09.02.2020 10:40
Кількість переглядів: 516

Фото без опису

   Стан доріг, що знаходяться на території Хрестівської громади на  превеликий жаль бажає кращого!

Чаплинка – Асканія-нова

   У 2018 році на ремонт двох ділянок загальною довжиною 3,5 км було використано 19,5 млн.грн. (https://my.zakupki.prom.ua/cabinet/purchases/state_purchase/view/7788131)

Хрестівка – Долинське

   Дорога, по якій у 2016 році вже не міг їздити рейсовий автобус. Лише завдяки підприємству ТД «Долинское» вона щороку ремонтується.

Новонаталівка – Кучерявоволодимирівка

   Дорога, яку знайти можна було тільки на карті. Лише завдяки спільним зусиллям жителів сіл Новонаталівки та Шевченка, тодішнього голови районної державної адміністрації Бурейка О.А. та сільського голови Трояна О.Л. вдалося домогтися ремонту, на 17 км витратили майже 4,7 млн.грн. На жаль це було не нове асфальтування, і скарги надходять по сьогодні, тому будемо звертатися до департаменту ХОДА для перевірки якості виконаних робіт. (https://my.zakupki.prom.ua/cabinet/purchases/state_purchase/view/11748836)

Новонаталівка – канал Р-2

   Між селами Новонаталівка та Шевченка зробили ремонт в 2019 році. Роботи були виконані тим же підприємством, що робило ремонт дороги Новонаталівка – Кучерявоволодимирівка, на безоплатній основі. Від повороту на село Маячинка до каналу Р-2 суцільне болото.

  Що стосується снігоприбирання доріг, то в 2020 році між Департаментом будівництва та розвитку інфраструктури ХОДА та ФОП Карапетян було підписано угоду по обслуговуванню дороги Чаплинка – Асканія-нова.

   Також зараз оголошено тендер на майже 550 тис.грн на послуги з зимового утримання доріг Чаплинського району. (https://my.zakupki.prom.ua/cabinet/purchases/state_purchase/view/15029089)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень