Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗАХОДИ БЕЗПЕКИ ТА ПОРЯДОК ДІЙ ПІД ЧАС ПОГІРШЕННЯ ПОГОДНИХ УМОВ

Дата: 04.02.2020 16:35
Кількість переглядів: 1145

 

 У зв’язку із погіршенням погодних умов та з метою запобігання й зменшення ризику виникнення надзвичайних ситуацій, які можуть викликати людські жертви і матеріальні збитки,  нагадуємо про заходи безпеки та порядок дій:

    - необхідно правильно підбирати одяг та взуття перед виходом на вулицю, обмежити переходи на далеку відстань, особливо в нічний час. Слід користуватися взуттям із підошвою з мікропористої чи іншої м’якої основи та без високих підборів;

  - попередьте родичів похилого віку, що під час ожеледиці взагалі не слід виходити з будинку. У разі нагальної необхідності, переконайте їх не соромитися та взяти палицю з гумовим наконечником або з шипом.

  - вагітним жінкам слід бути особливо обережними в ожеледицю та не виходити на вулицю без супроводу;

   - під час перебування на вулиці при сильних поривах вітру намагатися не ходити попід розлогими деревами, а також триматися подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження;

 - водіїв утриматись від керування транспортними засобами, а у разі нагальної необхідності суворо дотримуватися Правил дорожнього руху та порядку дій при ожеледиці.

                   Пам’ятайте, що Ваша безпека, в першу чергу, залежить від Вас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень