Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЯК ГРОМАДА ПОКРАЩУЄ СТАН НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА

Дата: 31.01.2020 09:49
Кількість переглядів: 472

    Останнім часом проблема забруднення навколишнього середовища сягає свого піку. Пластик, бумага, скло, стихійні сміттєзвалища, засмічені лісосмуги і… розвалені ферми, склади та інші господарські будівлі колишніх колгоспів – звалища будівельних відходів, які є чи не в кожному населеному пункті. Саме про них і піде мова далі.

   В грудні 2019 року до виконавчого комітету Хрестівської сільської ради надійшла пропозиція від ТОВ «Північ-Трансбуд». Суть пропозиції полягає  в наступному:  ТОВ «Північ-Трансбуд» звільняє ділянки від будівельних відходів, в оплату послуг  підприємство бере вторинну сировину, що виготовляється в результаті переробки будівельних відходів.

   26 грудня 2019 на черговому засіданні виконавчого комітету було розглянуто дану пропозицію і надано дозвіл на проведення робіт по очищенню територій колишніх тваринних комплексів.

    В результаті проведення робіт з переробки будівельного сміття  в першу чергу виграє громада: покращено екологічний стан території громади, підвищено інвестиційну привабливість земельних ділянок, і зважте громада не витратила жодної гривні на проведення  цих робіт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень