Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СПАСИБІ ЗА УВАГУ І ТУРБОТУ ...

Дата: 24.01.2020 16:27
Кількість переглядів: 2141

Фото без опису

«Праця не тільки там, де людина сіє хліб

або садить дерево.

Найбільш тонка, найбільш складна праця,

коли людина приходить до людини,

бачить у її очах, читає «поміж рядків»

її поклик про допомогу.

Ця праця є вищою мірою людського духу».

  Саме такі рядки В.О. Сухомлинського хотілось би присвятити нашим спонсорам, людям, які, відставивши безліч турбот та проблем, приходять на допомогу закладам освіти і культури і своєю працею, доброчинністю допомагають і підтримують.

  З легкої подачі ГО «Громада жителів села Хрестівка» ОНЗ «Хрестівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Хрестівської сільської ради придбала газовий котел, господарчі товари для поточного ремонту, у Хрестівський СБК були виділені кошти для пошиття сценічних костюмів, організація постійно купує призи та солодощі до проведення різноматіних заходів у закладі. Громадська організація у Хрестівському яслах-садку загального типу «Веселка» Хрестівської сільської ради Херсонської області провела капітальний ремонт харчоблоку.

   ФОП Слободяник С.В. і ФОП Саніна Д.І. надавали для Хрестівського СБК матеріали для оформлення сцени до різноманітних заходів, заохочували солодкими призами учасників художньої самодіяльності.

  Музаффаров Іслам Іскандарович придбав і встановив за власні кошти металопластикові двері для класної кімнати 1 класу в ОНЗ «Хрестівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів»

  ПП «БФ «Таврія» постійно забезпечує учасників Шевченківського СБК транспортом і паливом для участі у різноманітних фестивалях обласного і регіонального рівнів. Для Шевченківського ясел-садка загального типу «Барвінок» Хрестівської сільської ради Херсонської області підприємство постійно закуповує солодощі до Дня захисту дітей, новорічні подарунки. До Дня Святого Миколая вихованці Новонаталівської ЗОШ І-ІІ ступенів отримали від підприємства солодощі. Для Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ступенів було придбано пісок, цемент, до Дня захисту дітей кожній дитині куплено морозиво, до Дня Святого Миколая та на новорічні свята – солодощі і подарунки.

 Михайлов Володимир Миколайович для вихованців Шевченківського ясел-садка закупив новорічні подарунки.

 ФГ «ОАЗИС ПІВДНЯ» для Надеждівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Хрестівської сільської ради Херсонської області закупило одяг і гвинтівку для членів гуртка «Джура», взяло активну участь у підтримці учасників конкурсу «Учитель року – 2020». Фермерське господарство для Надеждівського ясел-садка загального типу «Калинка» Хрестівської сільської ради Херсонської області придбало 2 радіомікрофони, лінолеум і багато різних господарчих товарів для ремонту у закладі. Надеждівському СБК фермерське господарство допомагає у проведенні свята села (придбання солодощів, призів і подарунків).

  ФГ «АГРО ТРІУМФ» придбало для школи 2 LED телевізори, телевізор ERGO, взяло активну участь у підтримці учасників конкурсу «Учитель року – 2020». Для Надеждівського СБК фермерським господарством було закуплено ковролін, спортивна форма для футболістів.

 ТОВ «Екофарм-Агро» закупило аудиторну дошку, металопластикові двері, медичні ваги для здобувачів освіти Надеждівської ЗОШ І-ІІІ ступенів..

  Благодійний фонд П.Філіпчука закупив для Новонаталівського ясел-садка загального типу «Сонечко» Хрестівської сільської ради Херсонської області покриття для підлоги, а для Новонаталівської ЗОШ І-ІІ ступенів – проектор у комп’ютерний клас.

 ГО Новонаталівська громада для Новонаталівського ясел-садка придбало комп’ютерний стіл, стіл для засідань, до Дня захисту дітей постійно закуповує іграшки. Разом із ТД «Долинское» учні 1-9 класів Новонаталівської ЗОШ І-ІІ ступенів отримали новорічні подарунки

  Батьки Оліярник придбали 2 коври у групи ясел-садка.

 Батьки вихованців придбали у Новонаталівський ЗДО матеріали для ремонту групових приміщень, стенди, тюль у роздягальню, спортивну залу, у коридори.

 Торговий Дом «Долинское» для Долинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Хрестівської сільської ради Херсонської області подарував плазмовий телевізор для 1 класу, баскетбольні м’ячі для проведення уроків фізичної культури та гурткової роботи, пневматичну гвинтівку з патронами для проведення занять з предмета «Захист Вітчизни». Таку ж гвинтівку отримали і учні Новонаталівської ЗОШ І-ІІ ступенів. В рамках програми «Молоко» здобувачі освіти 1-4 класів та вихованці закладів дошкільної освіти забезпечуються безкоштовно йогуртами. Для відкачування каналізації у закладі виділялась техніка, для поточного ремонту обмостки закладу - будівельні матеріали.

  Підприємство виділяло солодощі для проведення Дня захисту дітей у Новонаталівській ЗОШ І-ІІ ступенів.

  Хочеться відмітити постійну підтримку Торгового Дому «Долинское» у забезпеченні транспортом та паливом для підвозу здобувачів освіти і педагогічних працівників,  учасників художньої самодіяльності та спортсменів громади на всі заходи, які відбувалися і відбуваються на рівні громади, району і області

 ГО «Долинська Громада» фінансувала поїздку в Умань для членів молодіжної організації «Майбутні лідери України» Долинського СБК. Організація постійно підтримує проведення Дня села, оформлення свят у Долинському СБК, оформила передплату періодичних видань у сільську бібліотеку, закупила палети для опалення СБК.

 Барабаш Василь Васильович постійно допомагає у проведенні Дня села у Долинському, Дня Святого Миколая та новорічних свят.

  Небайдужими до культурного життя села Долинське також є Шахова Олена, Захарчук Руслан, Саніна Лариса.

 Постійну допомогу у проведенні заходів у Новонаталівському СБК надають Саніна Л.І., Касьянчук Л.О., Бойчук Л.І., Степанчук В.В., Піньковських М.М., Спиця А.П., Вечірко В., Бех С.Я.

  Хрестівський ясла-садок «Веселка» дякує окремо Лабенку Петру Івановичу, Жуку Віктору Володимировичу, Манилюку Віктору Петровичу, Роганову Анатолію Олеговичу, Руштієву Бахтіяру, Ніязову Закіру, Чистіку Олександру Петровичу, Комунальному підприємству «Надія» за небайдуже ставлення до проблем закладу і їх вирішення

 На світі є три корони, — писала Марія Матіос, — корона Тори, корона священного служіння і корона Царства. Але над цими добрими людьми – корона доброго імені, яку носити найважче. Тож нехай над вами, шановні і поважні люди, завжди височіє четверта корона – корона ДОБРОГО ІМЕНІ.

  Дякуємо усім благодійникам за матеріальну допомогу. Ця підтримка - свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти і культури в Україні і розуміння непересічної важливості виховання і проведення цікавого дозвілля дітей. Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін Вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, непохитну віру в майбутнє нашої громади. Хай Господь сторицею віддячить Вам за розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану кожному жителю громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень