Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РІЗДВЯНІ ХОРЛИ 2020

Дата: 22.01.2020 13:22
Кількість переглядів: 700

   19 січня православні відзначають одне з найбільш  релігійніших свят - Водохреща або Хрещення Господнє,  в селі Хорли  Каланчацького району пройшов Перший обласний фестиваль народної творчості «Різдвяні Хорли», в якому взяв участь творчий колектив Долинського сільського Будинку культури Хрестівської сільської ради.

 До підготовки артисти віднеслись дуже серйозно, над сценарієм працювали і дорослі, і малі. І лише завдяки спільній роботі було досягнути бажаного результату. Наші аматори презентували обряд водіння кози, який є одним з  найдавніших різдвяних містерій, що збереглися до наших днів. Він відбувається на Свято Маланки (Щедрий вечір) та Василя (Старий Новий рік), 13-14 січня. Після виступу учасники фестивалю отримали  грамоти за участь у фестивалі та невеличкі подаруночки.

  Творчий колектив Долинського сільського Будинку культури висловлює свою щиру подяку усім хто допоміг  взяти участь у даному заході, а також дякує організаторам та учасникам свята за позитив, який вони несли до глядача.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень