Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РІЗДВЯНІ ХОРЛИ 2020

Дата: 22.01.2020 13:22
Кількість переглядів: 714

   19 січня православні відзначають одне з найбільш  релігійніших свят - Водохреща або Хрещення Господнє,  в селі Хорли  Каланчацького району пройшов Перший обласний фестиваль народної творчості «Різдвяні Хорли», в якому взяв участь творчий колектив Долинського сільського Будинку культури Хрестівської сільської ради.

 До підготовки артисти віднеслись дуже серйозно, над сценарієм працювали і дорослі, і малі. І лише завдяки спільній роботі було досягнути бажаного результату. Наші аматори презентували обряд водіння кози, який є одним з  найдавніших різдвяних містерій, що збереглися до наших днів. Він відбувається на Свято Маланки (Щедрий вечір) та Василя (Старий Новий рік), 13-14 січня. Після виступу учасники фестивалю отримали  грамоти за участь у фестивалі та невеличкі подаруночки.

  Творчий колектив Долинського сільського Будинку культури висловлює свою щиру подяку усім хто допоміг  взяти участь у даному заході, а також дякує організаторам та учасникам свята за позитив, який вони несли до глядача.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень