Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СВІТЛІЙ ПАМ’ЯТІ ВЧИТЕЛЯ

Дата: 16.01.2020 09:07
Кількість переглядів: 4308

Фото без опису  

  Хрестівська сільська рада 14 січня 2020 року понесла тяжку втрату у зв’язку з передчасною смертю вчителя української мови і літератури, висококваліфікованого педагога Бажан Віри Іллівни.

  Пішла з життя вчитель з великої літери, Людина чуйна, добра, хороша. Віра Іллівна простеляла дорогу у доросле життя випускникам, сіяла добре і вічне у душі кожної дитини. Любили і поважали її колеги, батьки, учні за чуйне і добре серце, за материнську теплоту і розуміння, за те, що вона завжди підтримувала ініціативу, заохочувала творчість, помічала і схвалювала найменшу іскринку нового. Її життя - це її скарб, подарований людям, людським душам, друзям, дітям, онукам. Совісна і чутлива. Все своє вчительське життя вона жила з гадкою про тих, кому віддавала. Всі її пам'ятали і завжди дякували за науку. Вона рада була добрим словам подяки. У кожному учневі вона залишала частку свого серця.

  Її добре і проникливе звернення до випускників, школярів, їх батьків і вчителів й досі звучить в наших світлих спогадах про неї. Завжди уважна, зацікавлена, віддана своїй справі і своїм учням, невтомна, переконлива, Улюблена Вчителька і Наставниця  – саме такою ми пам’ятатимемо Бажан Віру Іллівну!

Мій любий вчителю, ти тільки знай:

Любов до тебе житиме завжди,

У будь-яку годину, будь-де ти пам’ятай:

Закладений тобою скарб в нас житиме віки.

   У серцях вдячних учнів, колег педагогів і просто гарних друзів вона залишиться назавжди сповненою життя і наснаги!

  Із болем у серці ми визнаємо, що вже ніколи не отримаємо її підтримки, не почуємо її лучних жартів та не скористаємося її мудрою порадою.

   Вічна Вам пам'ять, Віро Іллівно!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень