Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОЕТИЧНИЙ КАМЕРТОН ЛІНИ КОСТЕНКО: ПАТРІТИЧНІ ЛЕЙТМОТИВИ

Дата: 21.03.2019 09:39
Кількість переглядів: 466

19 березня 2019 року  в Херсонському обласному Центрі народної творчості відбувся фінальний етап щорічного Фестивалю виконавської майстерності «Поетичний камертон Ліни Костенко: патріотичні лейтмотиви». Натхненні творчістю нашої поетеси свої таланти демонстрували читці, вокалісти, художники.

  Цього року «Херсонська Світлиця» обласного Центру народної творчості гостинно приймала учасників в категорії «вокалісти» з Білозерського, Великоолександрівського, Олешківського, Новотроїцького, Бериславського, Каланчацького, Генічеськогого, Великолепетиського та Скадовського районів, Станіславської, Бехтерської, Музиківської, Чаплинської, Хрестівської, Григорівської та Асканійської об’єднаних територіальних громад.

     Участь у прослуховування взяли 43 номінанти. У виконанні талановитих учасників линули пісні різних композиторів на слова Ліни Костенко.

     43 номінанти взяли участь у прослуховуванні. У виконанні талановитих співаків звучали пісні різних композиторів на слова Ліни Костенко. У свої виступи  учасники вкладали частинку свого серця, справжні емоції.

      Журі фестивалю відібрало трьох кращих виконавців для Гала-концерту, який проходив у великій залі Херсонського музичного училища за участю Міністра культури України.

І місце зайняв вокальний ансамбль «Гармонія», керівник Юлія Бурлака (Херсонська ЗОШ № 30);

ІІ місце посіла Шиманська Марина, керівник Сергій Караванов (Хрестівська ОТГ);

ІІІ місце – Брюханова Лідія, керівник Анатолій Павлюк (Хрестівська ОТГ).

Вітаємо переможців  бажаємо нових творчих успіхів, розвивати свої таланти і не  зупинятися на досягнутому.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень