Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПЕРЕМОЖЦІ ТАНЦЮВАЛЬНОГО КОНКУРСУ "ELIDANCE FEST-2019"

Дата: 08.04.2019 16:28
Кількість переглядів: 575

Шостого квітня у м. Херсоні  на базі Херсонського державного університету проходив Всеукраїнський фестиваль – конкурс хореографічного мистецтва  «Elidance fest-2019», організаторами якого були Херсонська обласна асоціація спортивного танцю, Херсонський обласний центр народної творчості та Факультет культури і мистецтв Херсонського державного університету.

   Учасниками фестивалю–конкурсу став і наш колектив «Веселка» Надеждівського сільського будинку культури. Для участі у фестивалі–конкурсі художній керівник колективу Ольга  Дирявих  направила  заявку до відділу освіти, культури, молоді і спорту Хрестівської ОТГ, після чого  головний спеціаліст відділу Олена Приступа надала заявку координатору фестивалю-конкурсу.     

     Цій поїздці передувала клопітка робота. Наш колектив брав участь у віковій категорії «Середня 13-15 років»  в двох номінаціях: народний танець – « Ти ж мене підманула» та сучасний танець – « Несподівана зустріч».

    Конкурс не був комерційним заходом. Витрати організації конкурсу  здійснювалися за рахунок організаційних доброчинних внесків учасників, спонсорів та меценатів. Тож за кожного учасника нам потрібно було сплатити внески у сумі 300 гривень. В цьому нас підтримали батьки учасників колективу, ФГ «ОАЗИС ПІВДНЯ»  (керівник  Ансар  Ракібов), виділивши кошти на оплату одного номера. Проблему підвозу колективу до  м. Херсона вдалося вирішити за підтримки голови Хрестівської ОТГ Трояна О.Л. Транспорт було надано ТОВ «ТД  Долинское» (заступник директора  Білий В.І.). Водій цього господарства Анатолій Спиця  безпечно  довіз учасників фестивалю. А щоб наші учасники добре доїхали, то в дорогу вони отримали смачні булочки від Гаєвської Т.А. Супроводжували колектив директор Надеждівського СБК Надія Сікальчук та головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді і спорту Хрестівської сільської ради  Олена Приступа.                    

    В гарному настрої їхали учасники на фестиваль–конкурс  і ось результат: Подяка художньому керівнику Ользі Дирявих за особистий внесок у вихованні дітей засобами хореографічного мистецтва та участь в фестивалі; колектив нагороджений дипломами, медалями та пам’ятними знаками фестивалю -  конкурсу  за треті місця у двох номінаціях.   

       Щиро вдячні всім, хто підтримав нас у поїздці на  фестиваль – конкурс.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень