Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ШКІЛЬНЕ РАДІО, ЯК ЗАСІБ КОМУННІКАЦІЇ

Дата: 16.04.2019 08:17
Кількість переглядів: 440

У зв’язку зі стрімким зростанням обсягу інформації виникла потреба  у засобах, які нададуть можливість миттєво  оприлюднювати  накопичену інформацію. Оскільки раніше передача інформації здійснювалася шляхом зібрання загальношкільних робочих лінійок, що порушувало право здобувачів освіти на відпочинок під час перерв, то перед колективом Шевченківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів постало завдання: як запобігти перевантаженню учнів і водночас тримати їх в курсі подій, які проходять у закладі. З цією метою  було прийнято рішення створити шкільне радіо, причому використати для цього наявні у закладі прилади, оскільки окремого фінансування не було.

Була  ідея, знайшлися  шляхи її реалізації. У пригоді стало все: колись популярні музичні центри, колонки від них, наявні в закладі мікрофони, дріт.

День  плідної роботи – шкільне радіо готове. Опікуються  радіомовленням активісти школи – члени центру «Журналістика». Незмінними ведучими є Антюшина Надія, Іщенко Тетяна.

Вони оприлюднюють серед здобувачів освіти оголошення, плани роботи предметних тижнів, вітання з визначними датами та днями народжень, анонсують зміст окремих заходів, оголошують про заплановані змагання та умови участі в них. Крім того через радіо надається інформація про знакові історичні дати, події та постаті; проводяться конкурси читців літературних творів.

За переконанням, шкільне радіо є невід’ємною  складовою учасників освітнього процесу. Це те, що забезпечує його прозорість, демократичність та відкритість.

Робота  радіо навчає вихованців брати участь в управлінні закладом загальної середньої освіти, відчувати свою відповідальність за здобуті результати та допущені помилки.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень