Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СЕМІНАР-НАВЧАННЯ БІБЛІОТЕКАРІВ ХРЕСТІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 29.05.2019 11:17
Кількість переглядів: 417

  З метою сприяння підвищенню професійного рівня працівників бібліотек Громадська організація «Херсонське обласне бібліотечне товариство» Української бібліотечної асоціації спільно із науково-методичним відділом Комунального закладу «Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олеся Гончара» Херсонської обласної ради 28 травня 2019 року провели семінар-навчання.

    На занятті розглядалося питання щодо руху бібліотечних фондів.

  Після проведення навчання відбулася екскурсія бібліотекою, у ході якої працівники відділів розповіли про заходи, які проходять у бібліотеці.

  За навчання за курсом «Впровадження універсальної десяткової класифікації в діяльності бібліотек» бібліотекарі шкіл та сільських Будинків культури отримали посвідчення Херсонського регіонального навчального центру та членський квиток Херсонського обласного бібліотечного товариства.

  Також Хрестівська ОТГ отримала від Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олеся Гончара художню літературу для сільських бібліотек.

 Виносимо подяку працівникам бібліотеки, які провели навчання для наших бібліотекарів: заступнику директора з бібліотечної роботи Шендерук Галині Володимирівні та завідувачу науково-методичним відділом бібліотеки Сватулі Тетяні Леонідівні.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень