Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СЕМІНАР НА ТЕМУ "ТЕАТРАЛІЗОВАНА ДІЯЛЬНІСТЬ У ДИТЯЧОМУ САДКУ"

Дата: 11.06.2019 08:24
Кількість переглядів: 621

 07 червня 2019 року на базі Новонаталівського ясел-садка «Сонечко» відбувся семінар на тему «Театралізована діяльність у дитячому садку». Наші юні артисти разом зі своїми вихователями, помічниками вихователів порадували гостей драматизацією казки «Колобок» на новий лад.

  Музичний керівник дитячого ясел-садка Виродова Н.Я. підготувала доповідь про театралізовану діяльність у дитячому садку, що дає можливість для розкриття творчого потенціалу дитини, виховання творчої спрямованості особистості. Діти вчаться помічати в навколишньому світі цікаві ідеї, втілювати їх, створювати свій художній образ персонажа, у них розвивається творча уява бачити незвичайне у буденному. Театральне мистецтво близько і зрозуміло як дітям, так і дорослим, перш за все тому, що в основі його лежить гра. Колективна театралізована діяльність спрямована впливати на особистість дитини, її самостійну творчість, розвиток провідних психічних процесів, допомагає усвідомленню почуття задоволення, радості, успішності.                                                                                                                                           На семінар були запрошені працівники відділу освіти культури, молоді і спорту Хрестівської  сільської ради, адміністрації ЗЗСО та ЗДО, вихователі Хрестівської ОТГ.       Семінар був надзвичайним ще й тим, що день проведення співпав  з надзвичайним святом дитинства і юності -  55-річчям дошкільної освіти  Новонаталівського ясел-садка та 40-річчям будівлі, яку було здано в експлуатацію.

   …Рівно 55 років тому народився

      Наш чудовий сад…

      Тут плоди не зріють,

      Не буяють квіти –

      В цім саду мужніють,

      Підростають діти…

    З цим чудовим святом гостей привітала завідувач Новонаталівського ясел-садка «Сонечко» Козачок Л.О., яка зазначила, що дитячий садок – це милі, добрі, розумні, веселі, галасливі, чудові діти. «Все, що ми робимо в нашому садочку – ми робимо заради них, заради того, щоб вони росли і розвивалися. Дитячий садок - це сім’я, це добрий символ нашої роботи, він нам допомагає проникнути в кожне дитяче серце, поселити в ньому радість, любов, доброту». Також завідувач Козачок Л.О. презентувала альбом історії дитячого ясел-садка з дня відкриття у 1964 року.

   Слова вдячності колективу, батькам, випускникам ясел-садка було сказано начальником відділу освіти культури, молоді і спорту Хрестівської  сільської ради Шиманською Т.А., яка нагородила колектив нашого садочка грамотою за вагомий внесок у розвиток дошкільної освіти та з нагоди ювілейної дати.

       Усіх присутніх на святі привітала в.о. старости  с. Новонаталівка Хименюк І.С., яка разом із головою громадської організації «Новонаталівська громада» Квятковським А.В. подарували меблі в методичний кабінет.

    Також колег від імені трудового колективу Новонаталівської ЗОШ І-ІІ ступенів привітали завідувач Шевченко Н.М., заступник Ютко Н.М. та голова ПК Осіння Т.П.

Голова Чаплинської районної організації профспілки працівників освіти і науки України Поляков Є.С. нагородив працівників почесними грамотами за багаторічну сумлінну працю, активну громадську позицію та з нагоди 55-річчя Новонаталівського ясел-садка «Сонечко». Завідувача Козачок Л.О. , вихователів Шевченко Т.О., Єрохіну Т.І., Жолонковську С.Є. та музичного керівника Виродову Н.Я. було нагороджено пам’ятною медаллю «За відданість професії». Колективу та випускникам ясел-садка 2019 року було вручено сертифікати на безкоштовний вхід у заміський комплекс «Гранд Прікс» фонду  Євгена Рищука.

      Святковий концерт з нагоди ювілею підготували працівники будинку культури спільно із працівниками та вихованцями ясел-садка, разом з учасниками художньої самодіяльності.

     Всі затамували подих, коли на сцену піднялися наші випускники 2019 року разом із своїми мамами. Ними були сказані теплі слова вдячності колективу та працівникам-пенсіонерам Новонаталівського ясел-садка «Сонечко». Батьки подарували дитячому садку ляльковий театр та привітали всіх «Подяками».

     Свято закінчилося, а будні тривають.

    Кожного дня приводять батьки в садочок своїх діток. Скільки їх виросло, в цих добрих стінах, а скільки ще зросте! Нехай їх всіх і завжди супроводжують успіх! Мирного їм неба.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень