Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР З НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ "ХЛІБ УСЬОМУ ГОЛОВА"

Дата: 18.11.2019 11:42
Кількість переглядів: 569

 Відповідно до плану роботи відділу освіти, культури, молоді і спорту Хрестівської сільської ради році 14 листопада 2019 року на базі Хрестівського ясел-садка «Веселка» загального типу Хрестівської сільської ради Херсонської області відбувся науково-практичний семінар з національно-патріотичного виховання «Хліб – усьому голова».

Завідувач ясел-садка Степаненко Олена Олександрівна звернулась до гостей із привітальним словом та оголосила регламент проведення заходу.

    До садочка завітали представники відділу освіти, культури, молоді і спорту, завідуючі та вихователі закладів дошкільної освіти Хрестівської сільської ради та спонсор  фермерського господарства «Урожай» -   Хільченко Галина Степанівна.

   Вихователі Назарчук Любов Сергіївна та Дєєва Тетяна Олександрівна  провели  із присутніми майстер-клас «Виховання цілісного ставлення до людини у дошкільників засобами гри». Гості заходу були у ролі вихованців ясел-садка та виконували логічні завдання. Працівники ясел-садка «Веселка» та вихованці старшої групи «Віночок» презентували виховний захід «Хліб – усьому голова!».

   Після проведення майстер-класу педагогічні працівники долучилися до обговорення  питання виховання дошкільнят засобами гри.

  Учасники науково-практичного семінару звернули увагу на оптимальний відбір методик, що використовуються вихователями в роботі з вихованцями ясел-садка, а також педагогічні працівники поділилися думками та дійшли висновку, що освітній процес необхідно будувати на принципах вільного саморозвитку дітей, слід відійти від авторитарних форм навчання до партнерських, а в центрі всього навчально-виховного процесу повинна бути дитина.

  Присутніми було помічено, що основними напрямами  національно-патріотичного виховання у Хрестівському закладі дошкільної освіти є:

- формування уявлень про сім’ю, родину та родовід;

- ознайомлення із явищами суспільного життя;

- формування знань про історію держави;

- ознайомлення з традиціями і культурою свого народу, краєзнавством.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень