Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

КОНКУРС "АЛЬТЕРНАТИВНА ЯЛИНКА"

Дата: 21.12.2018 14:01
Кількість переглядів: 665

  Зимові новорічні свята – найкраща, найважливіша подія року. До них готуються всі, їх з нетерпінням чекають і дорослі, і малі. Новорічні клопоти починаються, як правило, з пошуку красуні-ялинки.

  Люди вже так звикли до цього атрибуту новорічного свята, що не замислюються над тим, скільки це  коштуватиме нашій природі. Після новорічних свят кожен із нас бачить знайому картину: на смітнику – сотні мертвих ялинок, які нещодавно прикрашали оселі. Хто з нас підраховував, скільки тисяч ялинок знищується заради традиції, скільки гектарів землі залишається без зелених красунь, скільки кисню ми недотримуємо? Але створити відчуття свята, радісного очікування новорічного дива можна і без знищення дерев. 

  В закладах освіти Хрестівської сільської ради до вирішення даного питання учні підійшли творчо.  На початку грудня в кожній школі було проведено  конкурс «Альтернативна ялинка», а вже 15 грудня відбувся міжшкільний етап конкурсу. Роботи дивували своїм різноманіттям. Для виготовлення ялинок діти використовували колоски, шишки, одноразовий посуд, картон, пінопласт, та ін.. На розгляд конкурсного журі міжшкільного етапу було представлено понад 60  робіт, а вже на обласний етап конкурсу було відібрано 35 ялинок створених учнями Хрестівської ОТГ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень