Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОЛІМПІАДИ З НАВЧАЛЬНИХ ПРЕДМЕТІВ У ХРЕСТІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 11.01.2020 11:31
Кількість переглядів: 878

Відповідно до Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади,  турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 22.09.2011 № 1099, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 17.11.2011 за № 1318/20056, виконання наказів Міністерства освіти і науки України від 06.08.20191077 «Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів із навчальних предметів у 2019-2020 навчальному році», наказу відділу освіти, культури, молоді і спорту Хрестівської сільської ради від 11 жовтня 2019 року № 144 «Про проведення І, ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів у закладах загальної середньої освіти Хрестівської сільської ради у 2019-2020 навчальному році», з метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді серед учнів закладів загальної середньої освіти Хрестівської сільської ради упродовж жовтня - грудня 2019 року було проведено І-ІІ етапи Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін.

      З 09 листопада  по 14 грудня 2019 року  було проведено ІІ (міжшкільний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад із 12 предметів. Міжшкільному етапу передувало проведення І (шкільного) етапу учнівських олімпіад із базових дисциплін, що визначило склад учнівських команд для участі у ІІ (міжшкільному) етапі. З ряду об’єктивних та суб’єктивних причин загальна явка учасників на міжшкільному рівні дещо нижча, ніж було подано в заявках від закладів загальної середньої освіти.

     У першому етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад 2019-2020 навчального року взяли участь 287 учасників, у другому - 107 учасників, у третьому за заявками заплановано – 14 учасників.

      За результатами протоколів учнівських олімпіад представництво було наступним: з української мови і літератури – 13 учасників, математики - 12, фізики - 8, історії - 12,  астрономії –  0,  біології - 13,  географії - 10,  хімії -  10,  іноземної мови - 7,   інформаційних технологій - 6,  економіки - 1, російської мови - 6, основ правознавства – 3, трудового навчання (технічна та обслуговуюча праця) – 6.

      І (шкільний) етап було проведено в усіх 4-х закладах загальної середньої освіти Хрестівської сільської ради упродовж жовтня 2019 року. Олімпіади проведено організовано, відповідно до затверджених графіків.

      ІІ (міжшкільний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад із 12 базових дисциплін з 09 листопада по 14 грудня 2019 року проведено на базах чотирьох  закладів загальної середньої освіти Хрестівської сільської ради.

      На третій етап  заявлено участь 14 учнів - переможців та призерів ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад.

      В організації та проведенні ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад    були залучені працівники відділу освіти, культури, молоді і спорту,  керівники міжшкільних методичних об’єднань, адміністрації закладів загальної середньої освіти та вчителі-предметники Хрестівської сільської ради.

      ІІ (міжшкільний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад  проведено на належному організаційному рівні. За їх результатами надіслані звіти до Департаменту освіти, науки та молоді Херсонської державної адміністрації, подані заявки на участь збірної команди Хрестівської сільської ради у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад до КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», проаналізовано участь закладів загальної середньої освіти у предметних олімпіадах, визначені прізвища учнів-переможців та вчителів, які їх підготували. Зведені матеріали розміщено на сайті громади Хрестівської сільської ради.

      Із  107  учасників  другого етапу переможцями та призерами стали  26 учнів. З них: 2 учасників представлені до нагородження за І місце,  6 - за ІІ місце, 18 – за ІІІ місце.

     Добрі результати стабільно демонструє  команда опорного навчального закладу «Хрестівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Хрестівської сільської ради Херсонської області», яка має 2-х переможців та 11 призерів.                      

      У 2019-2020 навчальному році об’єднана територіальна громада Хрестівської сільської ради має, на жаль, тільки 2 переможці:

І місце з англійської мови: учениці 11 класу Шиманська М.В. та 9 класу Гаєвська Еліта опорного навчального закладу «Хрестівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Хрестівської сільської ради Херсонської області»,  (учитель Мельник Н.С.);

        Вся інформація щодо результатів олімпіад з того чи іншого предмету на третій робочий день, за відсутності апеляційних заяв, з остаточними результатами із визначеними переможцями направлялися електронною поштою до закладів загальної середньої освіти та були розміщені на офіційному сайті громади.

Список

переможців ІІ (міжшкільного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад

з базових дисциплін серед учнів закладів загальної середньої освіти

 у 2019-2020 навчальному році

Фото без опису

Склад

команди Хрестівської ОТГ для участі у ІІІ (обласному) етапі

Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових дисциплін

серед учнів закладів освіти області у 2019-2020 навчальному році

Фото без опису

Список учнів

закладів загальної середньої освіти, які посіли 2 і більше призових місць

 на ІІ (міжшкільному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад

з базових дисциплін у 2019-2020 навчальному році

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень