Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА ПРО ПРОЕКТ "ІННОВАЦІЇ ТА МОЖЛИВОСТІ У МОЛОДІЖНІЙ РОБОТІ: УКРАЇНА ТА ПОЛЬША"

Дата: 28.07.2017 08:26
Кількість переглядів: 449

    

 

Інформаційна довідка про проект

«Інновації та можливості у молодіжній роботі: Україна та Польща»

 

ГО "Добросвіт" (Україна) спільно з ГО  Assotiation SFERA Poland (Польща) розпочинає набір учасників на проект «Інновації та можливості у молодіжній роботі: Україна та Польща», що відбудеться в рамках Українсько-Польських обмінів молоддю відповідно до Договору між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про Українсько-Польську Раду обміну молоддю.

Українсько-польський обмін відбудеться з 3 по 8 вересня 2017 року в славетному козацькому краї - місті Запоріжжя (Україна),

Головна мета: Розвиток громадської активності молоді та підвищення рівня участі молоді у молодіжних заходах.

Основні напрямки роботи:навчальні сесії з SMM, PR фандрейзингу та проектного менеджменту у молодіжній роботі для реалізації заходів, що орієнтовані на збільшення відсотку залученості молоді до громадської активності, отримання молоддю знань та навичок, що відповідають сучасним потребам у молодіжній сфері.

У м. Запоріжжя, учасники зможуть відвідати Запорізький обласний центр молоді, простір «Edison space coworking», що реалізують молодіжні заходи у Запорізькому регіоні. Додатково, місцеві партнери, державні та громадські організації підготують необхідні матеріали і презентують свій досвід організації заходів у молодіжній сфері.

Робоча мова проекту - англійська. Всі матеріали, презентації, навчання і спілкування буде проходити англійською мовою. Під час деяких сесій буде забезпечено українсько-англійський переклад.

Вимоги до учасників з України:

  • Молодь 18-35 років;
  • досвід роботи з молоддю у громадському або державному секторі;
  • знання англійської мови на розмовному рівні (не є перевагою для участі);
  • ' досвід реалізації молодіжних заходів на обласному, всеукраїнському або

міжнародному рівнях (є перевагою для участі);

  • готовність ділитись досвідом та активно працювати під час всього проекту;
  • зацікавлені у розповсюдженні отриманого досвіду у своєму регіоні.

Проект фінансується Міністерством молоді та спорту України в рамках Українсько-Польських обмінів молоддю та покриває витрати на проживання, харчування, проїзд (за наявності оригіналів квитків, але не більше 400 грн. в межах України).

Для участі необхідно до 31 липня 2017 року включно надіслати резюме та мотиваційний лист (не більше 1 сторінки) на електронну адресу ngo.dobrosvit@gmail.com з поміткою "Українсько-Польські обміни". Процес відбору буде проходити шляхом аналізу резюме, мотиваційних листів учасників, Скайп- інтерв’ю'. Результати відбору будуть оголошені не пізніше7 серпня 2017 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень