Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ШАНОВНІ ЛІКВІДАТОРИ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС

Дата: 14.12.2019 09:16
Кількість переглядів: 864

 

 14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Ми глибоко вдячні всім учасникам ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи, які виявили героїзм, самовідданість та мужність у тих екстремальних обставинах.

   Минуло багато років після найстрашнішої в світовій історії техногенної катастрофи, але в наших серцях досі живе пам'ять про ті трагічні події. Ми ніколи не забудемо про самопожертву та відданість героїв-ліквідаторів, які зробили все можливе задля збереження життя та здоров’я прийдешніх поколінь. Хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах Чорнобильської катастрофи. А пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир, спокій і процвітання. 

   Дякуємо вам, шановні ліквідатори аварії на ЧАЕС, за героїзм та мужність, за сміливість та відвагу! Щиро бажаємо всім вам та вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Хай завжди поруч з вами буде людська подяка за ваші добрі справи!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень