Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІТАННЯ ЗІ СВЯТОМ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

Дата: 21.11.2019 15:51
Кількість переглядів: 1452

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ! ВІТАЄМО ВАС ЗІ СВЯТОМ

ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ!

  Вітаємо  Вас зі святом, що є символом відродження нації, духовної свободи, бо Гідність, Єдність та Свобода – це ті принципи, які об’єднали прагнення мільйонів українців до кращого життя та змінили хід української історії і від кожного з нас залежить, у якій Україні житимемо ми, і житимуть наступні покоління.

  21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи, встановлений Указом Президента України на знак вшанування патріотизму та мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей і європейського вибору нашого народу.

   В цей день всі ми  повинні вшанувати патріотизм й мужність наших співвітчизників, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014  року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

    Низько вклоняємось героям Небесної сотні, адже їх подвиг є неоціненним для України. Сьогодні кожен українець повинен згадати про загиблих патріотів. Адже пам’ять про героїв житиме вічно! А нашим громадянським обов’язком є будування нової, процвітаючої та незалежної Української держави.

    Хочемо висловити велику вдячність тим, хто постав на захист демократичних цінностей, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

     Низький уклін тим бійцям, які під час проведення антитерористичної операції продемонстрували усьому світу, що здатні захистити державу, зберегти життя мирних громадян. Щира подяка всім, хто долучився до волонтерської діяльності. Бажаємо, щоб наша боротьба закінчилася блискучою перемогою. Але мусимо зрозуміти, що Європейську Україну будує кожен із нас своїми вчинками, своєю працею і своєю системою цінностей. Важливо, щоб ці цінності базувалися на моралі та державотворчому патріотизмі. Єднаймося, бо лише в єдності наша сила.

Щиро вітаємо усіх з Днем Гідності та Свободи! Бажаємо мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні.

Слава Україні! Слава її Героям!

З повагою виконавчий комітет Хрестівськорї сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень