Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УВАГА ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ! НЕ ЗВОЛІКАЙТЕ ЗІ СПЛАТОЮ ЗЕМЕЛЬНОГО ПОДАТКУ!

Дата: 28.06.2019 16:00
Кількість переглядів: 894

Фото без опису

 З 27 червня 2019 року працівники Хрестівської сільської ради  розпочали роботу по видачі землевласникам та землекористувачам податкових повідомлень-рішень. У зв’язку з цим нагадуємо, що відповідно до норм Податкового кодексу України громадяни сплачують плату за землю та орендну плату за землю протягом 60 днів з дня отримання податкового повідомлення – рішення.

  У випадку несвоєчасної сплати земельного податку, нараховується фінансова санкція та пеня:

- при затримці до 30 календарних днів включно, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов’язання, — у розмірі 10% погашеної суми податкового боргу;

- при затримці понад 30 календарних днів, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов’язання, — у розмірі 20% погашеної суми податкового боргу.

  До того ж ст.141 Земельного кодексу України передбачено, що у разі систематичної несплати земельного податку, земельна ділянка може бути вилучена без згоди землекористувача.

  Шановні громадяни, для уникнення конфліктних ситуацій, просимо своєчасно сплачувати нараховані суми земельного податку та інші місцеві податки!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень