Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УВАГА! ЩОДО ЗАПРОВАДЖЕННЯ НАДАННЯ ПІЛЬГ З ОПЛАТИ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ У ГРОШОВІЙ ФОРМІ

Дата: 20.05.2019 16:14
Кількість переглядів: 553

      Постановою Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019 року № 373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі» затверджено Порядок надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, який застосовуватиметься з 1 жовтня 2019 року.

  Розрахунки суми пільг будуть проводитися в ЄДАРП, тому передбачено внесення до ЄДАРП інформації про педагогічних, медичних працівників тощо у сільській місцевості, які мають право на відповідні пільги, на підставі відомостей установ і організацій, в яких вони працюють.

    Передбачено дві форми надання пільг у грошовій формі: безготівкова і готівкова.

     Пільги надаватимуться у грошовій безготівковій формі через АТ “Ощадбанк” аналогічно грошовій безготівковій формі надання житлових субсидій.

     За заявою пільговика надання пільги може проводитись у готівковій формі шляхом перерахування коштів на поточний рахунок в АТ “Ощадбанк”, відкритий пільговиком. Реквізити рахунка мають бути вказані у заяві.

       Якщо у пільговика, який отримуватиме пільги у готівковій формі, виникне заборгованість з оплати житлово-комунальних послуг, про що орган соціального захисту населення повідомлятимуть надавачі послуг, пільга буде надаватися йому з наступного місяця у грошовій безготівковій формі.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень