Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОВЕДЕННЯ РОБІТ ПО БЛАГОУСТРОЮ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ ХРЕСТІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 02.04.2019 16:33
Кількість переглядів: 599

           Спільними зусиллями Хрестівської сільської ради і комунального підприємства «Надія» (с. Хрестівка) на початку березня було організовано проведення санітарної  обрізки дерев в населених пунктах громади. Такій обрізці підлягали сухі, гнилі, або уражені хворобами гілки, а також гілки дерев, які загороджували проїжджу частину доріг. Основна увага під час проведення робіт приділялася обрізці дерев обабіч доріг місцевого значення, протяжність яких складає понад 40 кілометрів. Після  проведення робіт залишилось чимало дрібної деревини малопривабливої, як сировина для палива.

            Здається непотріб? Вивезти на смітник? А от і ні! Раціональне, господарське рішення  використання непотрібної деревини знайшла завідувач Хрестівським яслами-садком Степаненко О.О. За її зверненням комунальним підприємством «Надія» (с. Хрестівка) було перероблено обрізану в селі Хрестівка деревину  на щепу, яка на сьогодні являється одним з найдешевших видів палива. Зусиллями працівників садочку щепу було розфасовано  по мішках.

Опалювальний сезон завершується, а Хрестівський ясла-садок вже готовий до наступного опалювального сезону на новому твердопаливному котлі.

Фото без опису

 Фото без опису


 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень