Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІЙСЬКОВО-МОРСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ЗАПРОШУЄ АБІТУРІЄНТІВ ДО ВСТУПУ

Дата: 06.03.2019 14:59
Кількість переглядів: 565

   Фото без опису

    Військово-морський ліцей є державним загальноосвітнім навчальним закладом ІІІ ступеня з військово-професійною спрямованістю навчання та допрофесійної підготовки, що передбачає проведення поглибленої допризовної та посиленої фізичної підготовки і виховання у юнаків готовності до військової служби. Навчання сприяє формуванню у молоді високої патріотичної свідомості, національної гідності, готовності до виконання громадського та конституційного обов’язку щодо захисту національних інтересів України.

     З 2017 року в ліцеї започатковано курс підготовки до тестування  до тестування для визначення рівня знання англійської мови за стандартами НАТО. Військово-морський ліцей  - єдиний загальноосвітній навчальний заклад в Україні, випускники, якого за результатами тестування отримують сертифікат знання англійської мови зразка СМР 1 (STANAG 6001),  що  дає змогу  безкоштовно навчатись у вищих військових навчальних закладах за кордоном. Також по закінченню першого курсу  ліцеїсти проходять морську практику на кораблях Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

     Право для вступу до ліцею мають юнаки – громадяни України, які у поточному році закінчили 9 класів середньої загальноосвітньої школи та у рік зарахування до ліцею їм виповнюється 15-16 років, придатні за станом здоров’я навчатися у ліцеї та по його закінченню бажають продовжити навчання у навчальних закладах Збройних Сил України.                                                  Пільги для вступу мають діти-сироти, діти  позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних сімей, діти військовослужбовців та військовослужбовців-учасників антитерористичної операції,  діти військовослужбовців, які загинули  або померли внаслідок отриманих ран чи  при виконанні службових обов’язків, діти осіб, які загинули під час сутичок акції протесту у місті Києві в період з 21 листопада 2013 року по  лютий 2014 року,  діти- переселенців із районів проведення антитерористичної операції та з тимчасово окупованих територій (АР Крим, Луганська та Донецька області) та інших пільгових категорій.

    Детальну інформацію можна отримати на сайті www.vml.org.ua   та за телефонами: 0487481060, 0958165506, 0979163559, або завітавши до навчального закладу за адресою: м.Одеса, вул. Фонтанська дорога, 14.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень