Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПИТАННЯ ПІЛЬГОВОГО ПЕРЕВЕЗЕННЯ В ХРЕСТІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВИРІШЕНО

Дата: 02.01.2019 10:31
Кількість переглядів: 656

       

Однією з перших громад в Чаплинському районі, яка взялася за вирішення проблеми  пільгового перевезення пасажирів автомобільним транспортом, є Хрестівська ОТГ. Питання пільгового перевезення неодноразово обговорювалося  на сесіях депутатів Хрестівської сільської ради.  В травні  2018 року  одностайним рішенням депутатів було затверджено Програму відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян на приміських маршрутах по Хрестівській ОТГ на 2018 рік.

     Метою даної програми є забезпечення  прав окремих категорій громадян на пільговий проїзд автомобільним транспортом на приміських автобусних маршрутах Хрестівка - Чаплинка, Долинське - Чаплинка, Надеждівка -Чаплинка, Шевченка - Чаплинка, Новонаталівка - Чаплинка та відшкодування  вартості  витрат за перевезення громадян окремих пільгових категорій перевізникові, який здійснює перевезення. Пільгове перевезення здійснюється на  підставі договору, укладеного між перевізником і Хрестівською сільською радою.

    В 2018 році із запланованих на реалізацію даної програми 100 тисяч гривень використано 68,734 тисячі гривень.  На 2019  рік згідно рішення ХVIIІ сесії VIII скликання депутатів Хрестівської сільської ради  від 14.12.2018 року заплановано виділити з бюджету 177,8 тисяч гривень.

    Нагадуємо отримати талони на пільговий проїзд в автомобільному транспорті можна отримати звернувшись:

- жителям села Долинське до в.о. старости Луцик Л.В.;

- жителям села Надеждівка до в.о. старости Чухалова Г.А.;

- жителям села Новонаталівка та Наталівка звернувшись до в.о. старости Хименюк І.С.;

- жителям села Хрестівка до інспектора ВОС Грабарь О.В.;

- жителям села Шевченка до в.о. старости – Карпенка В.М.

   Перелік категорії громадян, яким відповідно до законодавства України надано право пільгового проїзду  в автомобільному транспорті загального користування:

- інваліди війни;

- пенсіонери за віком;

- інваліди та діти-інваліди І та ІІ групи;

- громадяни, які постраждали  внаслідок Чорнобильської катастрофи (категорія І та категорія ІІ-ліквідатори).

    Важливо: талон без відповідного посвідчення вважається недійсним та не дає право на пільговий проїзд, а також  право на використання талону має тільки власник посвідчення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень