Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ХЕРСОНЩИНА ОТРИМАЛА ЛІНІЙНИЙ ПРИСКОРЮВАЧ ДЛЯ ЛІКУВАННЯ ОНКОХВОРИХ

Дата: 26.12.2018 15:47
Кількість переглядів: 696

   24 грудня у Херсонському обласному онкологічному диспансері розпочали розвантажувати лінійний прискорювач. Наявність такого апарату - крок до створення на базі онкодиспансеру Центру променевої терапії, який надаватиме послуги пацієнтам не лише з Херсонської, а й Миколаївської, Запорізької та Одеської областей. На обліку Херсонського обласного онкололічного диспансеру перебуває майже 29 тисяч хворих. І щороку страшний діагноз виявляють ще понад 4 тисячі людей. Саме для того, щоб врятувати їхні життя, здійснювався збір коштів для закупівлі лінійного прискорювача, який вартує майже 42 млн. грн.

     Не залишилась   осторонь   і   Хрестівська   громада  відповідно  до рішення   ХІ сесії VІІІ скликання  Хрестівської сільської ради з бюджету громади було виділено 212,4 тис.грн.  на придбання лінійного прискорювача для лікування онкологічних захворювань у населення області.

Фото без опису   Фото без опису

Детальніше:http://khoda.gov.ua/hersonshhina-pershoju-z-pіvdennih-oblastej-otrimala-lіnіjnij-priskorjuvach-dlja-lіkuvannja-onkohvorih

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень