Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОЛІЦІЯ ХЕРСОНЩИНИ ЗАПРОШУЄ ВСТУПАТИ ДО ЛАВ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ ТА У ЗАКЛАДИ ВИЩОЇ ОСВІТИ СИСТЕМИ МВС

Дата: 14.12.2018 10:41
Кількість переглядів: 659

Фото без опису

    Служба в поліції – вибір сильних духом людей. Не кожен зможе боротися зі злочинністю, захищати слабких, рятувати життя і долі.

    Ти прагнеш змінити своє життя  на краще та стати справжнім фахівцем своєї справи? Хочеш мати  престижну роботу, де тебе будуть поважати та рахуватись з твоєю думкою? Допомагати людям та бути впевненим у своєму майбутньому?

  Сьогодні Національна поліція України Надає тобі  можливість стати юридично грамотним та фізично розвинутим.

   Після вступу до Національної поліції України ти будеш забезпечений гідною заробітною платою, повним соціальним пакетом в який входять: безкоштовний проїзд у громадському транспорті, лікування та право на отримання житла. Також ти матимеш право виходу на пенсію за пільговим обчисленням років.

Загальні вимоги до кандидатів:

- громадянство України;

- повна загальна середня освіта (для кандидатів на офіцерський склад – повна вища освіта);

- знання Конституції України, Законів України «Про національну поліцію України», «Про запобігання корупції», Кодексу України  про адміністративні правопорушення та кримінально процесуального законодавства;

- вільне володіння українською мовою.

    Для того, щоб взяти участь у конкурсі для зайняття вакантних посад в ГУНП в Херсонській області, а також у заклади вищої освіти системи МВС України необхідно заповнити електронну анкету на офіційному сайті ГУНП в Херсонській області (https://nabir.np.gov.ua).

     У разі виникнення питань звертатись за адресою: м. Херсон, вул. Лютеранська, 4, (тел.: (0552) 45-94-73, 45-94-77, 45-94-36) або у відділи та відділення поліції області за місцем проживання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень