Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ТУРИСТСЬКО-КРАЄЗНАВЧІ ЗМАГАННЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 25.10.2018 13:32
Кількість переглядів: 713

 19-21 жовтня 2018 року на території  населеного пункту  Ближні Карабаї Олешківського  району 14 педагогічних команд  області отримали можливість продемонструвати свої вміння і навички на туристсько-краєзнавчих змаганнях працівників закладів освіти в рамках обласного семінару-практикуму «Актуальні проблеми розвитку дитячо-юнацького туризму і краєзнавства в області».

  До програми змагань були включені такі види: змагання «Туристсько-краєзнавчий маршрут «Чумацький шлях», змагання з пішохідного туризму «Смуга перешкод» і змагання «Естафета з видів туризму».

  Команда Хрестівської ОТГ в складі директора Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ліфінцева В.С., вчителя фізичної культури Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Тертичного І.В., вчителя фізичної культури та основ здоров’я Новонаталівської ЗОШ І-ІІ ступенів – філії ОНЗ «Хрестівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» Галузинського А.В., і заступника директора з виховної роботи  Надеждівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Желєз В.М.

  Напруженість та запекла боротьба не вщухали протягом усіх змагань, кожна команда і кожен учасник робили усе можливе, аби зійти на п’єдестал перемоги. У загальному заліку команда Хрестівської ОТГ посіла почесне сьоме місце.

  Вітаємо переможців обласних туристсько-краєзнавчих змагань!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень