Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Це важливо! Після переїзду або одруження необхідно повідомити податкову.

Дата: 12.06.2018 14:39
Кількість переглядів: 1035

Фото без опису

Відповідно до норм податкового законодавства, усі фізичні особи – платники податків та зборів реєструються у контролюючих органах шляхом включення відомостей про них до Державного реєстру фізичних осіб - платників податків (далі - Державний реєстр).

 Фізичні особи – платники податків, зареєстровані в Державному реєстрі, зобов'язані подавати контролюючим органам відомості про зміну даних, які вносяться до облікової картки. Найпоширеніші випадками зміни облікових даних громадянина є зміна прізвища та місця проживання. 

Тож якщо у вас відбулися вказані зміни, необхідно протягом місяця з дня виникнення таких змін особисто або через уповноважену особу завітати до Центру обслуговування платників податкової інспекції за місцем проживання та подати заяву за формою № 5ДР. Для заповнення такої заяви використовуються дані документа, що посвідчує особу громадянина, та інших документів, які подаються у разі зміни таких даних.

Внесення змін до Державного реєстру здійснюється протягом трьох робочих днів від дня подання Заяви до контролюючого органу за місцем проживання фізичної особи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень