Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нагадування працедавцям!

Дата: 12.06.2018 14:32
Кількість переглядів: 598

Шановні працедавці!

Нелегальне працевлаштування та низький рівень заробітної плати не сприяє зацікавленості працівників у досягненні високих трудових результатів.

 Не випробовуйте свою вдачу, не чекайте проведення перевірки, своєчасно оформляйте найнятих робітників, виплачуйте і відображайте в звітності реальну зарплату.

  За порушення законодавства про працю та оплату праці до юридичних та фізичних осіб-підприємців, які використовують найману працю, застосовуються штрафи у значних розмірах: від однієї мінімальної заробітної плати, встановленої законом на момент виявлення порушення, до 30 мінімальних заробітних плат за кожного працівника, щодо якого скоєно відповідне порушення,- від 1378 до 43500 гривень.

 За фактичний допуск працівника до роботи без оформлення трудового договору (контракту) до роботодавців застосовується адмінштраф від 8500 до 34000 гривень (за повторне протягом року вчинення такого порушення).

До початку роботи працівника за укладеним трудовим договором, роботодавці зобов'язані подати до органів Державної фіскальної служби за місцем обліку їх як платника єдиного внеску, повідомлення про прийняття працівника на роботу за встановленою формою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень