Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Жителі Херсонщини можуть скористатися послугами міграційних органів через Інтернет

Дата: 15.12.2017 10:11
Кількість переглядів: 951

   

Ні для кого не секрет, що послуги міграційної служби, такі як оформлення закордонного паспорту або ID-картки, є одними з найбільш запитуваних серед населення. Ажіотаж навколо них часто призводить до напруги та величезних черг під владними кабінетами.

Виправити ситуацію покликане запровадження сучасних онлайн-сервісів, що зекономить час та зусилля громадян. Саме таким шляхом пішли волонтери проекту iGov, які у тісній співпраці з Державною міграційною службою України запустили через Інтернет цілий комплекс популярних послуг:

- оформлення паспорта громадянина для виїзду за кордонhttps://igov.org.ua/service/176/general;

- отримання паспорта громадянина для виїзду за кордон для дитини https://igov.org.ua/service/177/general;

- оформлення та видача паспорта громадянина України (ID-картки) по досягненні 14-річного віку https://igov.org.ua/service/28/general;

- видача ID-картки замість вклеювання до паспорта громадянина фотокартки при досягненні 25-ти і 45-річного віку https://igov.org.ua/service/25/general;

- отримання паспорта громадянина України (ID-картки) замість утраченого або викраденого https://igov.org.ua/service/1431/general;

- обмін паспорта громадянина (ID-картки) у разі непридатності для користування https://igov.org.ua/service/175/general;

- обмін паспорта громадянина (ID-картки) в разі зміни (переміни) прізвища, імені або по батькові https://igov.org.ua/service/173/general.

Раніше на Херсонщині ці послуги були доступні лише жителям обласного центру, але відтепер ними охоплена вся територія нашої області.

Для їх замовлення достатньо перейти за відповідним посиланням, обрати серед запропонованих регіонів Херсонську область, авторизуватися та виконати чіткі й прості інструкції, що містяться у віконці «Як працює».

Херсонські представники iGov висловлюють щиру вдячність всій команді цього волонтерського проекту iGovта Голові Державної міграційної служби УкраїниМаксиму Соколюку за колосальну роботу, результатом якої став запуск вкрай запитуваних громадянами електронних послуг.

            Також необхідно відзначити підтримку голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва і заступника начальника Управління Державної міграційної служби України у Херсонській області Дмитра Іванова, які допомогли у впровадженні на Херсонщині прогресивних онлайн-сервісів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень