Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зміцнення материальної бази закладів соціальної сфери

Дата: 22.01.2018 09:41
Кількість переглядів: 912

Для зміцнення матеріальної бази Долинського дитячого садочка «Яблунька»  Хрестівською сільською радою  в 2017 році було виділено 50 тис.грн., на які було придбано дитячі ліжка, матраси для дитячих ліжечок,  шафа для одягу, лавка дитяча, стілець, стіл письмовий, куточок сенсорики, дитячі парти.

Фото без опису

В Новонаталівському ясла – садочку  «Сонечко» за кошт громади було проведено косметичний ремонт приміщень, ремонт обмостки, оббивку панелей плитами USB на суму 15,5 тис.грн.  Також для садочка було придбано  холодильник «ВЕКО» - 8,3 тис.грн.,  жакардові ковдри для дітей – 8,6 тис.грн.

Фото без опису

В Надеждівському дитячому садочку  "Калинка" проведено капітальний ремонт даху, а також на засадах співфінансування було оплочено частину вартості всесезоної системи нагріву води.

Фото без опису

В Хрестівському дитячому садочку "Веселка" за кошти громади проведено заміну димохода. Придбано  спецодяг, рушники, постільну білизну, холодильник для зберігання продуктів, посуд для приготування їжі.

Фото без опису

В Шевченківському дитячому садочку  було проведено  ремонт  приміщень за загальну суму 9,9 тис.грн., придбано господарського інвентаря на суму 3,9 тис.грн., меблі  для груп га суму - 9,7 тис.грн., постільну білизну - 6,3 тис.грн, спецодяг, покривала для ліжок - 6,9 тис.грн.,

Фото без опису

За кошти, виділені Хрестівською сільською радою, для Новонаталівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів – філії ОНЗ «Хрестівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Хрестівської сільської ради Херсонської області» було придбано: котел разом з комплектуючим – 93,5 тис. грн., металопластикові вікна та двері на спортивний зал і майстерню – 42,2 тис. грн., електроплита – 15,3 тис грн., матеріали для ремонтних робіт (шпаклівка, циризіт, водостійка фарба для проведення зовнішніх робіт) – 2,7 тис. грн., посуд для їдальні .

Фото без опису

Для  ОНЗ "Хрестівська ЗОШ І-ІІІ ступенів" придбано та встановлено  опалювальний котел на твердому паливі (корпус шестирічок),  проведено капітальний ремонт даху в корпусі шестирічок  Хрестівської ЗОШ І-ІІІ ст., проведено  ремонт підлоги спортивної зали в основному корпусі Хрестівської ЗОШ І-ІІІ ст.; придбано фарбу для ремонту в їдальні Хрестівської ЗОШ І-ІІІ ст.; придбано посуд для їдальні, придбано електричну м’ясорубку для їдальні, придбано клейонку для покриття столів в їдальні.

Фото без опису 

Для Шевченківської  ЗОШ  І-ІІІ ступенів протягом 2017 року  Хрестівською сільською радою було виділено 214,5 тис.грн., адміністрацією школи кошти були розподілені на: проведення ремонту спортивної зали (встановлення армопоясу, заміну вікон на металопластикові, утепленог стелю, встановлено нові світильники з енергозберігаючими лампочками), заміну дверіей аварійного виходу, замінену вершал та вітрової дошки на даху,  придбано твердопаливний котел (довготривалого горіння), було придбано фарбу для ремонту, нові штори.

Фото без опису

На кошти виділені Хрестівською сільською радою адміністрація Надеждівської ЗОШ І-ІІІ ступенів придбала: електричну плиту для приготування їжі -19,5 тис.грн., кастрюлі  для приготування первих та других страв - 5,8 тис.грн.,  фарфоровий посуд для прийому їжі (глибокі та мілкі тарілки, чашки та інше кухонне приладдя) - 11,4 тис.грн., ситетичну ялинку - 1,4 тис.грн.

Фото без опису

Для Долинського сільського Будинку культури  Хрестівською сільською радою було виділено 10 тис.грн. на придбання меблів.

Фото без опису

Для Хрестівського сільського Будинку культури протягом 2017 року  було придбано меблів на суму 10 тис.грн., ноутбук вартістю 7,3 тис.грн., а  також  проектор вартістю 7,7 тис.грн.

Фото без опису

Для Надеждівського сільського Будинку культури було придбано меблі на суму 10 тис.грн., проектор 12,4 тис.грн., колонки вартістю 4,9 тис.грн.

 

Для Новонаталівського сільського Будинку культури було придбано  проектор вартістю 12,4 тис.грн., а також виділено 10 тис.грн., на придбання меблів.

 

Для Шевченківського сільського Будинку культури було придбано  проектор вартістю 12,4 тис.грн., а також виділено 10 тис.грн, на придбання меблів.

В 2017 році Хрестівською сільської радою було виділено кошти для придбання та встановлення твердопаливних котлів адміністративних приміщень в с.Надеждівка і с.Хрестівка.

Окрім вищезазначеного з бюджету громади  протягом 2017 року  виділялися кошти на задоволення потреб закладів соціальної сфери у канцелярських товарах, миючих та чистячих засобах, дезинфікуючих засобах, вугіллі, паливних брикетах, новорічних прикрасах та подарунках, витратних матеріалах дляпроведення поточних ремонтів.

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень