Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗМІЦНЕННЯ САМОЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ ТА ГРОМАД, ЩО ПОСТРАЖДАЛИ ВІД КОНФЛІКТУ В УКРАЇНІ

Дата: 20.03.2018 09:23
Кількість переглядів: 1235

                           Фото без опису

Розпочався новий проект «Зміцнення самозабезпечення переміщених осіб та громад, що постраждали від конфлікту в Україні», який здійснюється в Україні Міжнародною Організацією з Міграції (МОМ) за фінансової підтримки Федерального уряду Німеччини через німецький Банк Розвитку KfW. Виконавчим партнером у Херсонській області є ГО «Вектор розвитку». 
Приймаємо заявки на конкурс на отримання грантової (безповоротної) допомоги на закупівлю обладнання для розвитку бізнесу (до 2500 Евро). Для участі в проекті запрошуються зареєстровані та діючі підприємці з числа внутрішньо переміщених осіб та представників місцевої громади
І також приймаємо заявки на конкурс на отримання грантової (безповоротної) допомоги на закупівлю обладнання для самозайнятості (до 650 Евро). Для участі в проекті запрошуються самозайняті особи та підприємці початківці, з числа внутрішньо переміщених осіб та представників місцевої громади. 
Є переваги для осіб, які належать до уразливих категорій (внутрішньо переміщені особи, ветерани АТО або члени їхніх сімей, особи з інвалідністю або члени їхніх сімей, безробітні, особи з низьким доходом, самотні батьки, представники національних меншин тощо).
Учасникам проекту забезпечується безоплатна тренінгова та консалтингова підтримка.
З необхідними запитаннями Ви можете звертатись за телефонами або на е-mail:
Тел. +38(050)7074684, +38(068)2030192 Ольга Авраменко
+38(066)2084493 Інна Сергєєва 
е-mail: khersonvektorrozvytku@gmail.com 
https://www.facebook.com/vektorrozvutky

Розпочато прийом попередніх заявок на вказану електронну пошту. В заявці вкажіть: ПІБ, телефон. Ви ВПО чи місцевий житель, місто або село / район проживання. Ви зареєстровані як ФОП чи ні, та також вкажіть вид вашої наявної або майбутньої діяльності. В темі листа пишіть: «Заявка на участь в проекті». 
Також можете самостійно заповнити заявку в базу МОМ. Посилання на анкету для реєстрації заявок від заявників:https://ee.humanitarianresponse.info/x/#YYAx, пароль: courses
При такому заповненні заявки Вам все одно необхідно буде пройти співбесіду, надати документи і підписати згоду на обробку персональних даних у нас (в ГО «Вектор розвитку»).
Прийом заяв, документів, заповнення анкети на участь у конкурсі почнеться з 21 березня, щовівторка, середи, четверга з 10.00 до 14.00 в нашому офісі за адресою: м Херсон, вул. Тираспольська 12, офіс 1, ГО "Вектор розвитку".
На прийом потрібно:
1. Документи: паспорт, ідентифікаційний код, довідка ВПО (при наявності), посвідчення інвалідності (за наявності), посвідчення про багатодітність (за наявності), свідоцтво про реєстрацію ФОП або виписка або витяг (за наявності), свідоцтво учасника АТО (за наявності). Якщо є можливість - електронні копії (скан / фото копії) цих документів.
2. Адреса електронної пошти, по якій буде підтримуватися зв'язок.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень