Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОБНЕ ЗНО 2018 РОКУ

Дата: 16.03.2018 08:34
Кількість переглядів: 1220

 

Пробне ЗНО є платним для учасників і неприбутковим для організаторів. Проводиться за кошти фізичних та юридичних осіб.

     Вартість одного тестування для одного учасника складає 132 грн. 00 коп.

     Для реєстрації необхідно:

• зайти на сторінку реєстрації на пробне тестування;

• заповнити реєстраційну форму; створити свою персональну сторінку "особистий кабінет"; вибрати предмети пробного ЗНО;

• з персональної сторінки ("особистий кабінет") роздрукувати квитанцію на сплату вартості послуг для проведення пробного ЗНО;

• на основі цієї квитанції здійснити оплату в банківських установах України або в установах інших учасників фінансових послуг;

• роздрукувати запрошення-перепустку, де вказано час і місце проведення пробного ЗНО (інформацію буде розміщено в "особистому кабінеті" учасника пробного ЗНО до 01.03.2018 року).

Офіційний сайт http://khersontest.org.ua/

Для участі у пробному ЗНО зареєстровано 16 осіб

У 2018 році для участі в пробному ЗНО зареєструвались 16 здобувачів освіти Хрестівської об’єднаної територіальної громади.

Найбільша кількість учасників пробного ЗНО висловила бажання скласти тест з української мови - 16 осіб.

Також традиційно популярними є пробні тести з біології – 1, історії України – 1 та математики – 3 учасники.

Пробне тестування з української мови і літератури відбудеться

24 березня (результати будуть 30 березня).

Тестування з англійської, німецької, іспанської, французької мов, біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії будуть проведені в один день - 31 березня (результати 6 квітня). .

Як і в попередні роки, пробне ЗНО проводитиметься з метою ознайомлення всіх бажаючих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу учасників до пункту тестування та робочого місця. Для всіх зареєстрованих учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання будуть створені інформаційні сторінки, там до 1 березня розміщуватиметься інформація про час і місце проходження пробного ЗНО, а згодом – результати проходження тестування.

Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учаснику потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» у такі терміни:

  • з української мови і літератури з 24 до 26 березня,
  • з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, німецької, французької, іспанської мов з 31 березня до 2 квітня.

 

Участь у пробному ЗНО здобувачів освіти

Хрестівської сільської ради

2017-2018 н.р.

 

  з/п

ЗЗСО

Кількість ЗО

Предмет

Примітки

  1.  

Долинська ЗОШ І-ІІІ ст.

5

українська мова

всього 5

  1.  

Хрестівська ЗОШ І-ІІІ ст.

6

українська мова

всього 6 - з них 1 математика

1

математика

  1.  

Надеждівська ЗОШ І-ІІІ ст., здобувачі освіти  10 класу

5

українська мова

всього 5 - з них 3 біологія і 1 історія України

3

біологія

1

Історія України

 

         У 2018 році, як у попередні роки, мета проведення ЗНО – державна підсумкова атестація випускників системи загальної середньої освіти та рейтингування навчальних досягнень учасників, які планують вступати до закладів вищої освіти. Оцінку ДПА встановлюватимуть у шкалі 1–12 балів за будь-який результат, отриманий випускником, натомість результат за шкалою 100–200 балів – лише тим учасникам, які подолають поріг «склав/не склав.

Одним з обов’язкових документів для реєстрації є реєстраційна картка, формування якої здійснюється  за допомогою сервісу «Зареєструватися»,  розміщеному на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти (testportal.gov.ua). Створити реєстраційну картку можна самостійно або звернутися до одного з пунктів реєстрації Хрестівської об’єднаної територіальної громади. Зазвичай такі пункти створюються на базі закладів загальної середньої освіти де призначається відповідальний за надання допомоги під час реєстрації та формування пакетів документів.

Для проходження зовнішнього незалежного оцінювання, як і в попередні роки, особа може обрати не більше чотирьох навчальних предметів.

Випускники закладів загальної середньої освіти поточного року під час реєстрації також мають зазначити, з яких обраних ними навчальних предметів результати зовнішнього незалежного оцінювання будуть зараховані як оцінки за державну підсумкову атестацію. При цьому має бути враховано, як результати державної підсумкової атестації за освітній рівень повної загальної середньої освіти зараховують результати зовнішнього незалежного оцінювання з трьох навчальних предметів:

  • українська мова і література (українська мова);
  • математика або історія України (період ХХ – початок ХХІ століття);
  • навчальний предмет за вибором випускника з такого переліку: математика, історія України, англійська, іспанська, німецька, французька мови, біологія, географія, фізика, хімія.

     Відповідно до наказу, реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 6 лютого до 19 березня 2018 року. Змінювати реєстраційні дані учасники зовнішнього незалежного оцінювання зможуть до 2 квітня 2018 року.

     До 30 квітня 2018 року зареєстровані учасники отримають на своїх інформаційних сторінках запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань.

      Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання триватиме з 22 травня до 13 червня. Тестування з математики відбудеться 22 травня, української мови і літератури 24 травня, іспанської, німецької, французької мов 29 травня, англійської мови 1 червня, біології 4 червня, історії України 6 червня, географії 8 червня, фізики – 11 червня, хімії 13 червня.

       Інформація про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщена на інформаційних сторінках учасників тестування до 21 червня 2018 року. Результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, іноземних мов, математики, біології будуть оголошені до 15 червня, з історії України, географії, фізики, хімії – до 21 червня.

Інспектор відділу освіти,  культури, молоді

і спорту      Хрестівської сільської ради

О.П. Скримінська

 

 

Сайти підготовки до ЗНО з усіх предметів

iznotest.info – різні теми, в кожній з яких – завдання і рішення;

urok-online.com.ua – багато тем і відео з математики, української мови, української літератури;

iznotest.info, zno.osvita.ua, zno.fizika.kiev.ua, zno.osnova.com.ua – тести і посилання на навчальні посібники з правилами і завданнями

(уважно! На деяких трапляються платні скачування або доступ);

znoclub.com і zno-ua.net – тести, цікаві статті з корисними посиланнями;

zno.academia.in.ua – теорія і практика, яка виходить із тестів минулих років;

phoenicis.com.ua – карти, дати, корисні матеріали;

ukrainetest.com.ua і ilearn.org.ua – тільки тренувальні тести;

subject.com.ua – тести, посібники та довідники;

xvatit.com і interneturok.ru – відеоуроки і багато корисних матеріалів;

prometheus.org.ua, ed-era.com, vneshkoly.com.ua, erudyt.net, znaniya.znonline.org, zno.alldz.net – теорія і практика.

  Українська мова і література

webpen.com.ua, pravopys.net – правопис;

zno.if.ua – список корисної літератури до ЗНО з минулого року (актуальна і в цьому році), словник фразеологізмів, характеристики героїв, біографії авторів, аналіз творів, повні твори і в скороченні, правила з прикладами, підказки з написання творів, тести минулих років;

schoollit.com.ua – твори повністю і в скороченні, аудіокниги, фільми за творами, які необхідні для прочитання, теорія і пробні тести.

  Біологія для вступників

znohimbio.jimdo.com – корисні матеріали з біології та хімії;

virtulab.net – охоплює близько 50 тем із загальної біології, ботаніки, анатомії. В окремих інтерактивних роботах можна самостійно поставити експеримент: досліджувати мікроскопічні об’єкти і т. д .;

cellsalive.com – інтерактивна бібліотека по цитології, мікробіології, імунології, генетиці. Багато відео, анімації та флеш-ігри з клітинами.

  Географія просто

geoped.in.ua – посібники та довідники, тести, тренувальні картосхеми;

geograf.com.ua – всі найпотрібніші теми коротко і цікаво.

  Хімічна азбука

alhimik.ru – корисні загальні та авторські матеріали, хімічна абетка, практикуми, довідники;

lenavashchuk.ucoz.ru – сайт з хімії, де можна повторити деякі теми.

  Фізика коротко

bestpfusik.blogspot.com – цікаві завдання з фізики та астрономії;

physics.kpi.ua, shkolnik-zno.blogspot.com – корисна інформація.

  Математика "на ура!”

buki.com.ua – в розділі "Математика” є багато корисної інформації і відео;

ua.onlinemschool.com – зібрані всі важливі таблиці і формули.

Іноземні мови

  Для підготовки до тестування з іноземних мов існує велика кількість безкоштовних ресурсів (акцент  зроблено на англійську мову):

esl-lab.com – чітка структура уроків: підготовка до аудіювання, прослуховування тексту з можливістю його читання, тестові завдання до нього, уроки граматики і лексики;

eslfast.com – 365 історій і більше 1500 діалогів для розуміння мови на слух, розширення словникового запасу і тренування вимови. Є можливість читати текст, слухаючи, і виконувати завдання до нього;

dailyesl.com – всі матеріали розділені на розділи повсякденної тематики: кіно, театр, спорт, у лікаря, в перукарні, робота і інші. Кожен аудіозапис містить питання, а також живі онлайн - завдання;

listenaminute.com – теми повсякденної тематики, до яких йдуть аудіозаписи і різноманітні завдання;

elllo.org – більше 1 тис. аудіозаписів по самих "ходових” темах. Можна прослуховувати з текстом і без, працювати з лексикою, яка пропонується;

hamatata.com – серіали та фільми англійською з субтитрами. Субтитри можна перекладати;

itotd.com і todayifoundout.com – розповіді про який-небудь цікавий факт на 10-15 хвилин;

talkenglish.com – фрази і діалоги на різні теми;

librivox.org і esl-bits.net – книги і аудіокниги англійською;

do-you-speak.ru – безліч коротких оповідань англійською мовою, деякі з них забезпечені аудіоверсією;

english03.ru/soderzhanie_murphy – повний розбір відомого підручника Essential Grammar in Use ( "червоний Мерфі”) по граматиці;

ego4u.com – вивчення граматики онлайн з вправами, тестами і відповідями;

study.ru/support/handbook – онлайн-довідник з граматики англійської мови з тестами;

tolearnenglish.com – сервіс для вивчення англійської з тестами, уроками і форумом;

goethe.de, goethe.de, free-german-lessons-online.com – багато корисних матеріалів з німецької мови;

learningapps.org, studyfrench.ru, ladictee.fr, lexiquefle.free.fr, dailyfrenchpod.com – теми висловлювань та творів, граматика і корисні вправи з перевіркою з французької мови;

practicaespanol.com, ispanska.at.ua, fluentin3months.com – граматика, теми творів і висловлювань з іспанської мови.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень