Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ВИНИКНЕННЯ ЗАБОРГОВАНОСТІ ПІД ЧАС КОРИСТУВАННЯ СУБСИДІЯМИ

Дата: 21.03.2018 13:37
Кількість переглядів: 865

      Постановою КМУ від 21 жовтня 1995 р. № 848 (зі змінами) «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива» затверджено «Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу , твердого та рідкого пічного побутового палива» (далі – Положення).

    Пунктом 14-м Положення передбачене наступне. У разі отримання  інформації про прострочену понад два місяці заборгованості з оплати послуг, загальна сума якої не перевищує двадцять неоподаткованих мінімумів доходів громадян, субсидія на наступний строк не призначається, про що структурний підрозділ з питань соціального захисту населення інформує особу. Якщо протягом двох місяців з дати інформування про не призначення субсидії на наступний строк громадянин документально підтвердив сплату заборгованості або укладення договору про її реструктуризацію, або оскарження заборгованості в судовому порядку ( у тому числі до винесення рішення судом), субсидія призначається з дати  закінчення дії попередньої субсидії, в іншому випадку – з місяця, в якому громадянин документально підтвердив сплату заборгованості або укладення договору.

       Зазначений строк  може бути продовжений на підставі рішення районної, районної у м.Києві держадміністрації, виконавчого органу міської, районної у місті (у разі створення) ради або комісії, яка ними утворюється, за наявності поважних причин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень