Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

САДОЧКИ РОЗПОЧАЛИ СВОЮ РОБОТУ ПІСЛЯ РЕМОНТІВ

Дата: 03.08.2018 11:16
Кількість переглядів: 759

Після завершення ремонтів  розпочали свою роботу заклади дошкільної освіти Хрестівської сільської ради: Долинський ясла-сад «Яблунька», Надеждівський ясла-сад «Калинка», Хрестівський ясла-сад «Веселка». Дошкільнят зустріли затишні  групові кімнати, оновлені ігрові майданчики.

В Надеждівському ясла-садку «Калинка» проведено  ремонт групових кімнат, коридору, кабінетів персоналу, харчоблоку, здійснено заміну сантехніки. За участі батьків вихованців облаштовано два  тіньових навіси.

 

В Хрестівському ясла-садку «Веселка»  проведено капітальний ремонт даху. Затишку  в закладі додає  встановлений навіс біля центрального входу. Окрім того проведено ремонти всіх групових кімнат, службових приміщень закладу, відремонтовано бойлер, замінено сантехніку, мийки для миття посуду.

 

     Новими барвами  засяяли  після ремонту кімнати Долинського ясла-садка «Яблунька». В закладі проведено реконструкцію порогу центрального входу і сходів до  молодшої групи, встановлено навіс. Проведено заміну сантехніки, мийок та умивальників, встановлено бойлер.

Неймовірних зусиль та старань було докладено колективами закладів, спонсорами, а також батьками вихованців, щоб забезпечити затишок та комфорт малечі.

Колективи закладів, батьківські комітети, вихованці садочків щиро вдячні спонсорам і батьківській спільноті за активну співпрацю, за розуміння та підтримку, за те, що ви допомагаєте  створити комфорт та затишок! Дякуємо Вам за небайдуже ставлення до дитячих потреб, за те, що не залишаєтесь осторонь вирішення проблемних питань у закладі. Саме у дошкільних закладах в атмосфері любові, добра та розуміння зростають наші діти. Колектив дитячого садка робить все можливе для того, щоб дітям було затишно і по-домашньому тепло, щоб вони отримали необхідні знання, розвивали свої здібності.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень