Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДІТИ ХРЕСТІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПОВЕРНУЛИСЯ З ОЗДОРОВЛЕННЯ

Дата: 02.08.2018 16:31
Кількість переглядів: 750

Фото без опису

    Ось і перегорнувся останній лист календаря літнього місяця липня, настав серпень. Але не варто сумувати попереду ще цілий місяць літнього відпочинку. 

   1  серпня діти нашої громади повернулися з літнього відпочинку  у  Генічеському сільськогосподарському оздоровчому закладі імені Іллі Кулика. Оздоровча кампанія у позаміських таборах 2018 року для дітей закладів загальної середньої освіти Хрестівської сільської ради  розпочалася 12 липня поточного року і припала на ІІ зміну, що тривала 21 день.

   У таборі діти грали у різні спортивні і гри, активно приймали участь у різноманітних конкурсах, вікторинах. Організатори табору спромоглися влаштувати правильний і цікавий відпочинок, намагаючись навчити дітей  терпінню один до одного, вимогливості до себе, витривалості. За допомогою різних ігр і занять  формували  духовно  багату та всебічно розвинену особистість, забезпечували дітям змістовне проведення вільного часу, створюючи умови для дружніх стосунків.

   Загалом влітку 2018 року в позаміських таборах відпочинку згідно «Програми оздоровлення та відпочинку дітей Хрестівської сільської ради на 2018 рік» відпочивали 12 дітей пільгових категорій (талановиті та обдаровані діти, діти працівників агропромислового комплексу та соціальної сфери села). Із бюджету Хрестівської сільської ради на оздоровлення дітей  були виділені кошти в розмірі 45 360.00 грн., а батьківські кошти були задіяні  у розмірі 22 580.00 грн. Підвіз вихованців до табору і назад був здійснений шкільним автобусом відділу освіти, культури, молоді і спорту Хрестівської сільської ради.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень