Хрестівська сільська військова адміністрація
Херсонська область, Каховський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВЕСЕЛИЙ ВІДПОЧИНОК З ЦЕРКВОЮ "БЛАГОДАТЬ"

Дата: 08.06.2018 15:08
Кількість переглядів: 654

    Добро вважають найціннішим скарбом.  Воно, як сонечко, зігріває, тішить і радує людей. Тільки доброта і милосердя роблять нас справжніми людьми. Треба бути добрим і чуйним до людей. Допомагати тим, хто потребує твоєї уваги.  Якщо будеш сам творити добро – воно  тобі й вернеться, і чим більше ти зробиш  людям добра, тим багатшим станеш. Отже, поспішайте робити добро! Кожна людина, проживши своє життя, залишає певну згадку про себе на цій землі. І вони в усі часи творили добро — добро для кожного, добро для всіх, добро для народу. Таких людей  називають доброчинниками, благодійниками, меценатами, а зараз спонсорами.

     Вже декілька років поспіль церква «Благодать» ( пастир Царюк М.І.)  відвідує Надеждівську ЗОШ І-ІІІ ступенів Хрестівської сільської ради, організовуючи різні соціальні акції, розважальні свята для дітей. Служителі Віри провели майстер-класи по виготовленню виробів  з дерева, картону, бісеру, атласних стрічок. Молодіжна команда показала театральну лялькову постанову на тему добра, поваги, милосердя.  Духовна армія  команда з Америки спілкувалися з учнями школи, розповідаючи про своє життя, а діти з радістю розповідали про себе дякуючи за радісні хвилини відпочинку.

    Цього року вони також завітали на шкільне подвір’я. Ізюминкою візиту були батути, на яких всі діти села  розважалися. Християни віри Євангельської провели з малечею спортивні змагання, ігри, естафети, конкурс малюнків на асфальті.

       Дякуємо  церкві «Благодать». Ваша підтримка — свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння непересічної важливості шкільного виховання.

Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку.  Нехай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам.

 Хай щастя завжди супроводить Вас,

 Людська повага й шана не минають,

 А вашу мрію й працю повсякчас

 Лиш визнання вінчають!

 Нехай вам всім Бог посилає своє благословення на ваші добрі діла !

Вчителі  та учні Надеждівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Хрестівської сільської ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень